«Ρουβίτσα» σε υστερία την έπεσε στον Sakis!

31.01.2012
Οι πιο φανατικές θαυμάστριες είναι οι «Ρουβίτσες» δεν χωρά αμφιβολία περί τούτου. Τι κι αν ο Sakis Ρουβάς είναι πλέον ένας οικογενειάρχης, πατέρας δύο παιδιών; Το «είδωλο» παραμένει «είδωλο» και οι «Ρουβίτσες»

Οι πιο φανατικές θαυμάστριες είναι οι «Ρουβίτσες» δεν χωρά αμφιβολία περί τούτου. Τι κι αν ο Sakis Ρουβάς είναι πλέον ένας οικογενειάρχης, πατέρας δύο παιδιών; Το «είδωλο» παραμένει «είδωλο» και οι «Ρουβίτσες» εξακολουθούν να λυσσάνε στη θέα του. Τις προάλλες στο μαγαζί που άδει το «είδωλο» είχαμε περιστατικό με λυσσασμένη «Ρουβίτσα» που τρεις άνδρες του κέντρου δεν μπόρεσαν να την κάνουν καλά.

Ο Sakis, που λες, ήταν στην πίστα όταν κοπελίτσα από το κοινό ενθουσιασμένη που τον έβλεπε, κάνει σάλτο και πηδάει πάνω. Τον γραπώνει από τη μέση και δεν έλεγε να τον αφήσει. Εκείνος, τραγουδούσε το «Σ’ έχω ερωτευτεί» και καταλαβαίνεις ότι η «Ρουβίτσα» λυσσούσε περισσότερο.

Άρχισε να τον πιάνει από τον λαιμό, από την μέση, από την πλάτη, τον είχε γραπώσει και δεν έλεγε να τον αφήσει. Τρεις άνδρες από την ασφάλεια του μαγαζιού προσπάθησαν να την ξεκολλήσουν, αλλά μάταια. Τσιμπούρι η «ρουβίτσα» στο «είδωλο», το οποίο να σημειώσουμε ότι ήτο τέρας ψυχραιμίας. Τραγουδούσε σα να μη τον ενοχλεί, ενώ στιγμή δεν έδειξε να δυσανασχετεί. Όπως θα έκαναν άλλοι συνάδελφοί του. Τελικά, το «τσιμπούρι» ξεκόλλησε όταν τελείωσε το τραγούδι...