Καταστροφή- τραυματίας ο Φραγκολιάς

13.01.2012
Πλέον βρισκόμαστε μια ανάσα από τον ημιτελικό του Dancing on Ice και ο Κώστας Φραγκολιάς ενώ θα έπρεπε να κάνει

Πλέον βρισκόμαστε μια ανάσα από τον ημιτελικό του Dancing on Ice και ο Κώστας Φραγκολιάς ενώ θα έπρεπε να κάνει νυχθημερόν πρόβες για το live της Κυριακής που θα βγάλει και το δίδυμο της τελικής αναμέτρησης, τραυματίστηκε σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Πρωινής Μελέτης".

Τι έπαθε όμως ο Κώστας; Ο Φραγκολιάς πριν από λίγες μέρες υπέστη κάκωση στην ποδοκνήμη και από το μεσημέρι της Τετάρτης ξεκίνησε φυσιοθεραπεία για να τα βγάλει πέρα και να ανταπεξέλθει στις πρόβες, αλλά και στο live, ειδικά τώρα που πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό live και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω του.

Ο τραυματισμός του, είναι αρκετά σοβαρός και αυτό γιατί, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ, δεν μπορεί να φορέσει ούτε παπούτσια, με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί φορώντας παντόφλα στο χτυπημένο του πόδι και φυσικά για παγοπέδιλα ούτε λόγος.

Ο Κώστας, καταβάλλει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει να καταφέρει να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του και προσέχει πολύ τις κινήσεις που κάνει, ενώ έχει μειώσει τους ρυθμούς στις πρόβες του και ακολουθεί διπλές θεραπείες για να επανέλθει όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να μπορέσει να τα δώσει όλα την Κυριακή!

Ελένη Αναστασάκη