Ρενέση: «Είμαι εμμονική και ήθελα πάντα να φεύγω»

13.01.2012
Η Κλέλια Ρενέση -σέξι και όποιος αντέξει-βρέθηκε καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου στην εκπομπή του «Βράδυ»

Η Κλέλια Ρενέση -σέξι και όποιος αντέξει-βρέθηκε καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου στην εκπομπή του «Βράδυ» και μίλησε για τα πάντα από τα παιδικά της χρόνια μέχρι για το ότι είναι εμμονική και μοναχική!

«Γεννήθηκα στη Ζάκυνθο και έμεινα τα πρώτα τρία χρόνια. Φύγαμε μαζί στην Αθήνα, ο μπαμπάς γιατρός, γυναικολόγος» είπε για τα πρώτα χρόνια της ζωής της και συνέχισε: «Ήθελε να γίνω γιατρός και έπρεπε όλα αυτά να τα έχω «για πρωινό». Οι γονείς της χώρισαν , ενώ ήταν ακόμη πιτσιρίκα: «Για τον μπαμπά έχω μεγάλο έρωτα, αλλά και με τη μαμά είμαι έτσι! Καθόλου (δεν με πείραξε το διαζύγιο)! Αυτό δεν το θυμάμαι καν. Για μένα ήταν δυο ξεχωριστά άτομα, ο Ανδρέας και η Τερέζα», είπε η Κλέλια για τη σχέση της με τους γονείς της και το πώς πήρε το διαζύγιο!

Και αν νομίζεις πως το κορίτσι ήθελε πάντα να γίνει ηθοποιός τότε κάνεις μέγα σφάλμα, αφού πήγε να σπουδάσει ιατρική στη Νάπολη της Ιταλίας: «Είχα τον πατέρα μου να μου λέει φύγε έξω να ανοίξει και το μάτι σου. Ήμουν στη Νάπολι για δυο-τρεις μήνες. Άλλαξα πολλές πόλεις στην Ιταλία. Έπαθα μεγάλο έρωτα με την Ιταλία!»,δήλωσε η ίδια ενώ απέκτησε και μεγάλο έρωτα με τον αντρικό πληθυσμό της χώρας: «Δεν καταλάβαινα καν τι μου λέγανε, αλλά μου άρεσε έτσι όπως τραγουδάγανε».

Την ιατρική η αλήθεια είναι ότι δεν την ήθελε και τόσο: «Δεν ψηνόμουνα κι εγώ! Ψηνόμουν με την έννοια ότι ήθελα να ασχοληθώ με κάτι που είχε να κάνει με τον άνθρωπο. Εγώ μια ζωή ήθελα να φεύγω. Όταν μου πεις «φύγε και αλώνισε», δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάω. Και θα το κάνω και συμφέρον μου!»

Η Κλέλια νιώθει σέξι; «Δεν μπορώ εγώ να σου πω αν είμαι σέξι! Πολλές φορές όχι! Για μένα, δεν αισθάνομαι σέξι μπροστά στην κάμερα, μόνο σε προσωπικές μου στιγμές» δήλωσε ενώ η αποκάλυψη ότι είναι μοναχικός άνθρωπος μας ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία: «Είμαι μοναχική! Δεν βγαίνω πολύ, δεν πάω έξω. Σπάνια μπαίνουν άνθρωποι στη ζωή μου. Δεν με πλησιάζουν, γιατί είμαι πολύ κλειστή. Είμαι εμμονική, είμαι προληπτική, έχω θέματα με τις ενέργειες», ενώ δεν πιστεύει πολύ στη δυάδα όπως την ονομάζει σχετικά με τις σχέσεις της: «Δεν έχω πίστη στη δυάδα. Αυτό σημαίνει πως η ίδια ψάχνω αφορμές για το «φεύγα», απάντησε το κορίτσι και η αλήθεια είναι ότι δεν την είχαμε φανταστεί καθόλου έτσι!

Ελένη Αναστασάκη