Η Ντρου Μπάριμορ θέλει έναν μεγαλειώδη γάμο

13.01.2012
Αποφασισμένη να ζήσει την τρίτη της γαμήλια τελετή σε όλο της το μεγαλείο φαίνεται ότι είναι η γνωστή ηθοποιός και έχει αρχίσει ήδη τα σχέδια.

Η Ντρου Μπάριμορ (Drew Barrymore) είπε το "Ναι" στον αγαπημένο της, Γουίλ Κόπελμαν (Will Kopelman) μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων και δηλώνει τρισευτυχισμένη.

Έχοντας ήδη στο ενεργητικό της δύο αποτυχημένους –και πολύ σύντομους- γάμους, η 36χρονη ηθοποιός θέλει η τρίτη φορά να είναι και η "τυχερή". Και δεν έχει καμία διάθεση να περάσει το τελετουργικό κομμάτι του γάμου στα… ψιλά.

"Η Ντρου δεν πρόκειται να κάνει κάτι μικρό. Θέλει τα πάντα… Το νυφικό, τους καλεσμένους, το γλέντι… όλα", μεταφέρουν πηγές του "Us Weekly", τονίζοντας ταυτόχρονα τον ρόλο που παίζουν σε αυτή τη σχέση τα… πεθερικά!

"Η Ντρου και ο Γουιλ είναι τρελά ερωτευμένοι και εκείνη έχει δεθεί πάρα πολύ με την οικογένειά του, κάτι που η ίδια ποτέ δεν είχε", μεταφέρουν οι πηγές, υπογραμμίζοντας ότι δεν αποκλείεται να ασπαστεί τον ιουδαϊσμό, επειδή ξέρει ότι είναι πολύ σημαντικό για τους Κόπελμαν.

Τα συναισθήματα, όμως, φαίνεται ότι είναι αμοιβαία, καθώς πληροφορίες θέλουν τους γονείς του γαμπρού "ξετρελαμένους" με τη νύφη τους.

"Είμαστε και οι δύο ενθουσιασμένοι. Από τη στιγμή που γνωρίσαμε την Ντρου τη λατρέψαμε. Είναι τόσο απλός άνθρωπος… Γλυκιά και αληθινή", ομολόγησε η Κόκο Κόπελμαν (Coco Kopelman), μητέρα του Γουιλ, μιλώντας στο περιοδικό "Life & Style", συμπληρώνοντας ότι το μόνο που θέλουν οι γονείς είναι "να βλέπουν το παιδί τους ευτυχισμένο". Και αυτοί το βλέπουν.

Για την ιστορία θυμίζουμε ότι η Ντρου παντρεύτηκε το 1994 τον ιδιοκτήτη μπαρ, Τζέρεμι Τόμας (Jeremy Thomas), αλλά χώρισαν μόλις έναν μήνα μετά, ενώ ο δεύτερος γάμος της με τον ηθοποιό Τομ Γκριν (Tom Green) έγινε τον Ιούλιο του 2001 και κράτησε πέντε μήνες.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα