Μαντόνα: Πάει και για τρίτο στεφάνι

13.01.2012
Αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή έκανε η βασίλισσα της ποπ μην αποκλείοντας, ταυτόχρονα, έναν τρίτο γάμο!

Μιλώντας στην Σίνθια ΜακΦάντεν (Cynthia McFadden) και το τηλεοπτικό πρόγραμμα "Nightline", η Μαντόνα (Madonna) ισχυρίστηκε ότι δεν προγραμματίζει ποιον θα ερωτευτεί, ούτε ασχολείται με την ηλικία. Τα πράγματα "απλά συμβαίνουν".

"Δεν το διάλεξα. Ούτε έγραψα σε κάποιο χαρτί 'τώρα θα ερωτευτώ έναν νεότερο άντρα'. Απλά συνέβη. Και αυτή είναι η ρομαντική πλευρά του εαυτού μου. Γνώρισα κάποιον, μου άρεσε και έτυχε να έχει την ηλικία που έχει", παραδέχτηκε η Μαντόνα μιλώντας για τον 24χρονο χορευτή σύντροφό της, Μπραχίμ Ζαϊμπάτ (Brahim Zaibat).

Όσο για την κοινή τους ζωή; Δεν είναι καθόλου διαφορετική από αυτή των άλλων ζευγαριών, όπως αποκαλύπτει η ίδια η 53χρονη διάσημη τραγουδίστρια.

"Πηγαίνω σπίτι, πλένω το πρόσωπό μου, βάζω τις πιζάμες μου, ξαπλώνω στο κρεβάτι και του λέω 'σε παρακαλώ, τρίψε τα πόδια μου'. Εκείνος όμως γυρίζει και μου λέει 'α, όχι… τρίψε εσύ τα δικά μου'", αποκαλύπτει η Μαντόνα ομολογώντας ότι "τελικά, πίσω από την πόρτα είμαι ακριβώς όπως όλοι οι άλλοι".

Παντρεμένη και χωρισμένη δύο φορές, η σταρ παραδέχεται ότι ο γάμος της λείπει αρκετά και κυρίως σε πρακτικά θέματα.

"Μου λείπουν συγκεκριμένα πράγματα από τον γάμο, όπως το να είμαι μέρος μιας ευρύτερης οικογένειας και να μην χρειάζεται να παίρνω μόνη όλες τις αποφάσεις", άνοιξε την καρδιά της η Μαντόνα χωρίς να αποκλείσει ακόμη και έναν τρίτο γάμο…

"Δυστυχώς, όλες οι γυναίκες έχουμε μεγαλώσει με τον μύθο του πρίγκιπα με την πανοπλία οπότε ακόμη και πολύ βαθιά μέσα μας πιστεύουμε πάντα ότι ο 'Κύριος Τέλειος' θα έρθει. Οπότε ναι… βλέπω τον εαυτό μου ξανά παντρεμένο… ", αποκάλυψε η Μαντόνα. Μήπως και σύντομα;

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα