Σιένα Μίλερ: Ζούσα μέσα σ'ένα video game

25.11.2011
Άσχημες αναμνήσεις ανακάλεσε η 29χρονη ηθοποιός από τη ζωή της τα περασμένα χρόνια που υποστηρίζει ότι κάθε της βήμα παρακολουθούνταν συστηματικά.


Άσχημες αναμνήσεις ανακάλεσε η 29χρονη ηθοποιός από τη ζωή της τα περασμένα χρόνια που υποστηρίζει ότι κάθε της βήμα παρακολουθούνταν συστηματικά.

Η Σιένα Μίλερ (Sienna Miller) κατέθεσε χθες σε στη δίκη που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο Λονδίνο σχετικά με τις κατηγορίες που βαραίνουν πολλές βρετανικές εφημερίδες για παρακολουθήσεις τηλεφωνημάτων –μεταξύ άλλων.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε με εμφανή ταραχή καθώς θυμήθηκε πως δεν μπορούσε να αντιληφθεί τι συνέβαινε και καθετί που προγραμμάτιζε μαθευόταν πριν ακόμη γίνει.

"Δεν είχα ιδιωτική ζωή ούτε για δείγμα. Αυτό που δεν μπορούσα να καταλάβω ήταν πως είναι δυνατό να κανονίζω π.χ. να πάω κάπου και οι δημοσιογράφοι να έφταναν εκεί πάντα πριν από μένα", θυμήθηκε η Σιένα υποστηρίζοντας πως ένιωθε ότι ζούσε σε κάποιου είδους παιχνίδι βίντεο.

"Προφανώς είχαν πρόσβαση σε κάθε λογής προσωπική μου πληροφορία, γιατί αλλιώς δεν εξηγείται το ότι βρισκόταν πάντα ένα βήμα μπροστά από μένα", τονίζει η Μίλερ συμπληρώνοντας ότι μην μπορώντας να εξηγήσει τα γεγονότα διαφορετικά, άρχισε να υποψιάζεται ότι οι δικοί της άνθρωποι ήταν αυτοί που την πρόδιδαν.

"Είχα αλλάξει τρεις αριθμούς τηλεφώνου και άπειρα συνθήματα για τους λογαριασμούς μου στο ίντερνετ και πάντα έβρισκαν τρόπο να τα ανακαλύψουν", συνέχισε με μεγάλη ταραχή στην κατάθεσή της η Μίλερ, ενώ θυμήθηκε ένα συγκεκριμένο περιστατικό που την είχε κάνει να βγει από τα ρούχα της.

"Είχα βρεθεί σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση και ήταν εκεί ένα άρρωστο παιδί με το οποίο μιλήσαμε αρκετά και αρχίσαμε να παίζουμε. Εκείνο έκανε ότι με σκότωνε και εγώ ότι πέθανα από το χτύπημα. Η εφημερίδα "The Sun" πήρε τη φωτογραφία, την έκοψε και τη δημοσίευσε λέγοντας ότι ήμουν μεθυσμένη. Ήξεραν την αλήθεια, όμως το έκαναν. Έκανα μήνυση και την κέρδισα, αλλά το κακό είχε γίνει", ολοκλήρωσε η πρώην σύντροφος του Τζουντ Λο (Jude Law) υπογραμμίζοντας τη σημασία που όλα αυτά τα δημοσιεύματα έχουν για τη δουλειά της.

"Χρειάστηκε να παλέψω με νύχια και με δόντια για να αποκτήσω την ελευθερία που έχω αυτή τη στιγμή", υποστήριξε στο τέλος η Σιένα Μίλερ τονίζοντας πόσο "βιασμένη" ένιωσε από όλη αυτή τη διαδικασία.

Στην ίδια δίκη είχε καταθέσει νωρίτερα στην εβδομάδα και ο Χιου Γκραντ (Hugh Grant).

Ζωή Κίττα