Γερμανού: έτσι έδιωξα όλους τους άντρες

25.11.2011
Η Ναταλία Γερμανού άνοιξε την καρδούλα στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου «Βραδύ» και μίλησε για όλους και για

Η Ναταλία Γερμανού άνοιξε την καρδούλα στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου "Βράδυ" και μίλησε για όλους και για όλα αλλά κυρίως για το φλέγον θέμα: άντρες!

Σαν μικρούλα που ήταν το έτρωγε το ξύλο της από τον πατέρα της αλλά έριχνε και της κορόμηλο και ενοχλούσε τους γονείς της!

"Μια μέρα με τοποθέτησαν στο πιο μακρινό δωμάτιο του σπιτιού, έκλεισαν όλες τις ενδιάμεσες πόρτες φόρεσαν ωτοασπίδες και είπαν "ας την να κλαίει τώρα"!”, ανέφερε ενώ δεν θα ξεχάσει ποτέ το ξύλο που έφαγε την πρώτη μέρα που πήγε στο νηπιαγωγείο...

Έτσι λοιπόν μεγαλώνοντας της βγήκε ένα πείσμα με τους άντρες: "Όσους άντρες αγάπησα πραγματικά, έκανα ό,τι μπορούσα για να με εγκαταλείψουν εκείνοι... Έχω αυτοκαταστροφικές τάσεις μάλλον. Δοκίμαζα τα όρια τους. Ήθελα να δω “αντέχει τόσο;”. Μετά έτρεχα πίσω τους σαν τρελή", δήλωσε. Είδες πώς τα φέρνει η ζωή καμία φορά... Και συνέχισε: "Το αποζητάω με ικεσία να μου στείλει η ζωή έναν άντρα σαν τον πατέρα μου. Είναι σαν να ακυρώνω τον εαυτό μου, αλλά σου λέω πως άμα έβρισκα αύριο έναν άντρα σαν τον πατέρα μου θα τον παντρευόμουν χωρίς δεύτερη σκέψη", είπε και ελάλησε η Ναταλία που μάλλον μετά από κάθε δοκιμασία έβαζε τους άντρες της να τραγουδούν το "Άντεξα" του Ρουβά!

Συνεπώς έχουμε και λέμε το Ναταλάκι θέλει ένα άντρα σαν τον μπαμπά της να τρώει λίγο και το ξύλο της, να την κλείνει και στο δωμάτιο της και να κλαίει με μαύρο δάκρυ με την ησυχία της! Εμ πόσο δύσκολο να είναι δα να βρεθεί και ένας τέτοιος;

Ελένη Αναστασάκη