Είδηση-σοκ: Με ποιον θα πήγαινε ο Γεωργαντάς;

25.11.2011
Ο Θέμης Γεωργαντάς λοιπόν χθες το βράδυ βρέθηκε και εκείνος στο "Βράδυ" του Πέτρου Κωστόπουλου και τα είπε όλα!

Ο Θέμης Γεωργαντάς λοιπόν χθες το βράδυ βρέθηκε και εκείνος στο "Βράδυ" του Πέτρου Κωστόπουλου και τα είπε όλα! Να τον έχει καλά ο Θεούλης αυτόν τον Κωστόπουλο με τις εκπομπές του διότι μας ανοίγει τα μάτια κάθε φορά. Τώρα λοιπόν μάθαμε με το ποιον άντρα θα πήγαινε ο Θέμης Γεωργαντάς!

Ο Θέμης λοιπόν αποκάλυψε ότι είναι καλός γκόμενος: "Είμαι, φιλαράκο μου, καλός γκόμενος. Μπορώ να γίνω χαλί να με πατήσει μια γυναίκα, αν με χειριστεί σωστά", είπε ο γκόμενος-Θέμης. Το θέμα είναι όμως η γκόμενα ποια θα είναι;

Ο Θέμης-που τον είχε βάλει κάτω ο Κωστόπουλος και τον είχε πλακώσεις στις ερωτήσεις- αποκάλυψε ότι είχε μια καψούρα που τον ταλαιπώρησε πολύ περί τα 3-4 χρόνια ενώ στη συνέχεια μας αποκάλυψε με ποιον άντρα θα πήγαινε!

Ναι μάλιστα χρυσή μου θα πήγαινε με άντρα και μάλιστα ο Θέμης επειδή είναι και πονόψυχος αποκάλυψε ότι θα άφηνε τον Γιώργο τον Κλούνη ή κατά κόσμον Τζόρτζ Κλούνεϊ στη Ναταλία Γερμανού ενώ ο ίδιος θα επέλεγε μάλλον τον Ρόμπι Γουίλιαμς. Μόνο που θα τον χόρευε στον πάγο φοβάμαι και είναι και ζόρικος ο Ρόμπι!

Ελένη Αναστασάκη