Κωστέτσος: Παραλίγο να πάθει έμφραγμα από αναβολικά!

24.11.2011
Μετά τη συγκλονιστική αποκάλυψη του πατέρα του Νίκου Γιγουρτάκη ότι ο γιος του πέθανε από χρήση αναβολικών, έχει ξεσπάσει σάλος στη showbiz και ο ένας μετά τον άλλον παραδέχεται δημοσίως ότι στο παρελθόν

Μετά τη συγκλονιστική εξομολόγηση του πατέρα του Νίκου Γιγουρτάκη ότι ο γιος του πέθανε από χρήση αναβολικών, έχει ξεσπάσει σάλος στη showbiz και ο ένας μετά τον άλλον παραδέχεται δημοσίως ότι στο παρελθόν είχε κάνει και αυτός χρήση. Ένας από αυτούς είναι και ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για το πρόβλημα υγείας που του δημιούργησε η πρόσκαιρη χρήση αναβολικών ουσιών.

«Εγώ θα σου μιλήσω για την προσωπική μου εμπειρία. Γνωρίζεις ότι το σώμα μου το λάτρευα και είχα ασχοληθεί πολύ με αυτό» είπε ο Βασίλειος, ο οποίος το 2003 για ένα μικρό διάστημα μπήκε στον κόσμο των αναβολικών. Αιτία ήταν μια γυμνή φωτογράφηση για το περιοδικό Nitro. Τότε θεωρούσε ότι το σώμα του δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση και έπρεπε μέσα σε 20 μέρες να γίνει η φωτογράφηση.

Έτσι, τον προσέγγισε ένας γνωστός του, μοντέλο, προτείνοντας του να πάρει κάποια χάπια, κάτι εφεδρίνες, με τις οποίες σε πολύ λίγες μέρες θα έβλεπε αποτελέσματα. «Εγώ, από αφέλεια θα έλεγα, δεν ρώτησα κάποιο γιατρό να μου πει τι είναι ακριβώς είναι αυτά τα χάπια. Το αποτέλεσμα ήταν να προκαλέσουν μια πήξη στο αίμα μου και να κοντέψω να πάθω έμφραγμα. Τα βράδια είχα τρομερές ταχυκαρδίες και, πραγματικά, με προλάβανε στο “τσακ” από το έμφραγμα» αποκάλυψε χαρακτηριστικά στην εκπομπή.