Στη φυλακή το αγόρι της JLo

24.11.2011
Στο "μάτι του κυκλώνα" για μία ακόμη φορά η 42χρονη Λατίνα σταρ η οποία δεν πρόλαβε να χαρεί τον νέο της έρωτα και μαθαίνει ότι μπορεί και να του πηγαίνει τσιγάρα στη στενή –που λέει ο λόγος δηλαδή!


Στο "μάτι του κυκλώνα" για μία ακόμη φορά η 42χρονη Λατίνα σταρ η οποία δεν πρόλαβε να χαρεί τον νέο της έρωτα και μαθαίνει ότι μπορεί και να του πηγαίνει τσιγάρα στη στενή (!)–που λέει ο λόγος δηλαδή!

Σύμφωνα με νομικά έγγραφα που δημοσιεύονται σήμερα σε μερίδα του Τύπου, ο Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart), του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Μπο Πολ Σμαρτ (Beau Paul Smart), είναι "παλιός γνώριμος" της… δικαιοσύνης.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος χορευτής/αγαπημένος της Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez), όχι μόνο έχει "φάκελο" στην αστυνομία από το 2004, αλλά αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης κιόλας!

Όπως αποδεικνύεται από τα στοιχεία, υπάρχουν αρκετές κατηγορίες εναντίον του Σμαρτ έχει οι περισσότερες από τις οποίες αφορούν σε "ήσσονος σημασίας αυτοκινητιστικά πλημμελήματα" όπως κλήσεις για μεγάλη ταχύτητα, ή για οδήγηση χωρίς άδεια ή μη εμφάνιση στο δικαστήριο.

Το πιο πρόσφατο περιστατικό, όμως, καταγράφηκε τον Φεβρουάριο του 2010 και δεν αποκλείεται να τον στείλει στης φυλακής τα σίδερα.

Η κατηγορία σχετίζεται με μια "επίδειξη ταχύτητας", ή αλλιώς με αυτό πιο κοινά λέμε… "κόντρες".

Στη δίκη που πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο ο Σμαρτ αρχικά δήλωσε αθώος, όμως αμέσως μετά άλλαξε την απολογία του στη μέση κατάσταση όπου δεν αντιτίθεται στις κατηγορίες, ούτε τις απαρνιέται όμως. Πλήρωσε την εγγύηση που ορίστηκε στις $26.000 και αφέθηκε ελεύθερος. Προσωρινά όμως.

Ο νεαρός χορευτής αναμένεται στο δικαστήριο στις 5 Ιανουαρίου 2012 όπου θα εκδικαστεί η υπόθεσή του και δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης καθώς και ένα ακόμη πιο τσουχτερό πρόστιμο.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Καλιφόρνια, ένα τέτοιο αδίκημα επισείει "ποινή φυλάκισης μέχρι 90 μέρες και πρόστιμο όχι μεγαλύτερο των $500. Ή και τα δύο". Αλήθεια, η Τζένιφερ, η οποία πρόσφατα εθεάθη να φιλά το αγόρι της δημοσίως, τι λέει για όλα αυτά;

Ζωή Κίττα