Θεοδωρίδου: Στα «χέρια» της τροχαίας & το «τσουχτερό» πρόστιμο

24.11.2011
Το πήρε το... χριστουγεννιάτικο «δωράκι» της η Νατάσσα Θεοδωρίδου με πολύ λαβ από την τροχαία! Η αοιδός κατέβηκε πριν λίγες μέρες στο κέντρο της Αθήνας, αλλά φεύγοντας από το σπίτι φαίνεται ότι το μόνο

Το πήρε το... χριστουγεννιάτικο «δωράκι» της η Νατάσσα Θεοδωρίδου με πολύ λαβ από την τροχαία! Η αοιδός κατέβηκε πριν λίγες μέρες στο κέντρο της Αθήνας, αλλά φεύγοντας από το σπίτι φαίνεται ότι το μόνο που θυμήθηκε να πάρει μαζί της, ήταν το... παλτό! Γιατί, όλα τα... υπόλοιπα τα άφησε στο συρτάρι!

Και τα «υπόλοιπα» ήταν το δίπλωμα οδήγησης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι αστυνομικοί σταμάτησαν την Θεοδωρίδου στο κέντρο και ο απλός έλεγχος έβγαλε «λαβράκι, αφού εκτός από το δίπλωμα που δεν το είχε μαζί της, διαπίστωσαν ότι ακόμη ότι δεν φορούσε ζώνη, ενώ είχε αδήλωτα τα φιμέ τζάμια στο αυτοκίνητο. Όλες οι παρανομίες μαζεμένες.

Και μπορεί να είναι μία σταρ, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους αστυνομικούς να κάνουν το καθήκον τους και να της κόψουν ένα ωραιότατο πρόστιμο 400 ευρώ! Ω ναι. Πάντως, η Νατάσσα το πήρε αδιαμαρτύρητα.