Στο νοσοκομείο ο Τζορτζ Μάικλ

24.11.2011
Σοβαρά προβλήματα με την υγεία του έχει ο 48χρονος διάσημος τραγουδιστής, ο οποίος πάλευε τις τελευταίες μέρες με μια λοίμωξη του αναπνευστικού.


Σοβαρά προβλήματα με την υγεία του έχει ο 48χρονος διάσημος τραγουδιστής, ο οποίος πάλευε τις τελευταίες μέρες με μια λοίμωξη του αναπνευστικού.

Τελικά οι γιατροί διέγνωσαν πνευμονία και ο Τζορτζ Μάικλ (George Michael) εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Βιέννης όπου επρόκειτο να εμφανιστεί τη Δευτέρα σε μια παράσταση που ματαιώθηκε.

Λόγω της κατάστασης ο Μάικλ αναγκάστηκε να ματαιώσει και τη σημερινή εμφάνισή του στη Γαλλία ενώ ακόμη δεν είναι γνωστό αν τα προγραμματισμένα για το σαββατοκύριακο σόου του στην Ουαλλία θα έχουν την ίδια κατάληξη.

"Ο Τζορτζ χρειάστηκε να ματαιώσει μερικά σόου γιατί είχε πνευμονία", ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του χθες το απόγευμα συμπληρώνοντας ότι οι γιατροί συμβούλεψαν τον σταρ να μην ταξιδέψει για λίγες μέρες, ενώ παράλληλα βιάστηκε να διαψεύσει τις φήμες που θέλουν τον διάσημο τραγουδιστή να αντιμετωπίζει καρδιακά προβλήματα.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Τζορτζ Μάικλ αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας στην περιοδεία του, με το όνομα "Symphonica".

Τον περασμένο μήνα αναγκάστηκε να ακυρώσει μια παράσταση στο Λονδίνο –που σημειωτέον είχε ξεπουλήσει- εξαιτίας μιας ίωσης που τον έριξε στο κρεβάτι. Περαστικά…

Στο μεταξύ, και για να μπαίνουμε σε γιορτινή ατμόσφαιρα, στο βίντεο που ακολουθεί ας γυρίσουμε πίσω στο 1984, όταν ο Τζορτζ Μάικλ και ο Άντριου Ρίτζλεϊ τραγουδούσαν ως "Wham" το διάσημο "Last Christmas".

Ζωή Κίττα