Οικονομάκου - Ματιάμπα: Νέος έρωτας στην πόλη;

24.11.2011
Τι ωραία, τι καλά έχουμε νέο έρωτα στα σκαριά. Η Αθηνά Οικονομάκου, ναι η κακίστρω «Ξένια» από την «Ζωή της άλλης» είναι και πάλι ερωτευμένη, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της με τον Ραούλ. Και μάντεψε ποιος ε

Τι ωραία, τι καλά έχουμε νέο έρωτα στα σκαριά. Η Αθηνά Οικονομάκου, ναι η κακίστρω «Ξένια» από την «Ζωή της άλλης» είναι και πάλι ερωτευμένη, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της με τον Ραούλ. Και μάντεψε ποιος είναι ο τυχερός που κατέκτησε την καρδιά της. Ο Ησαϊας Ματιάμπα!

Ω ναι. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «People» οι δυο τους βρέθηκαν μαζί σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου και η εμφάνιση τους αυτή σου λέει έριξε λάδι στη φωτιά. Γιατί καταλαβαίνεις ότι μεταξύ τους υπήρχε οικειότητα παραπάνω από το κανονικό, που έβαλε σε υποψίες πολύ κόσμο.

«Η Αθηνά ήταν πολύ χαλαρή και έδειχνε να διασκεδάζει πολύ. Από την άλλη, και ο Ησαΐας της έδειχνε μεγάλη προσοχή, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ο ένας ψιθύριζε στο αφτί του άλλου και οι δύο μαζί ξεσπούσαν σε γέλια», αναφέρει χαρακτηριστικά στο περιοδικό άνθρωπος – «καρφί» που τους είδε εκείνο το βράδυ.