Η Καρντάσιαν πήρε ντετέκτιβ για τον Χάμφρεϊς

24.11.2011
Νέες διαστάσεις παίρνει το διαζύγιο της 30χρονης ριάλιτι σταρ και του μπασκετομπολίστα συζύγου της ύστερα από τις τελευταίες αποκαλύψεις που αφορούν στο παρασκήνιο του χωρισμού τους.


Νέες διαστάσεις παίρνει το διαζύγιο της 30χρονης ριάλιτι σταρ και του μπασκετομπολίστα συζύγου της ύστερα από τις τελευταίες αποκαλύψεις που αφορούν στο παρασκήνιο του χωρισμού τους.

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) είχε προσλάβει ιδιωτικό ντετέκτιβ για να παρακολουθεί τον Κρις Χάμφρεϊς (Kris Humphries) αφού είχε υποψίες ότι την απατούσε αμέσως, κιόλας, μετά τον γάμο τους.

Πηγές του "National Enquirer" πάντως, αναφέρουν ότι ο Κρις βγήκε "καθαρός" και ότι εκτός από μερικά μπακούρικα ξενύχτια, δεν είχε κάνει τίποτα το επιλήψιμο.

Κιμ έλπιζε να μάθει ότι ο Κρις την έκανε την κουτσουκέλα για να έχει το πάνω χέρι στο διαζύγιο, όμως τελικά δεν της έγινε η χάρη", υποστηρίζει η εφημερίδα.

Η Κιμ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου 72 μέρες μετά τον γάμο της και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η όλη ιστορία ήταν "μαϊμού" από την πρώτη της στιγμή.

Από την πλευρά του, ο Κρις λέγεται ότι έχει ήδη καταθέσει μήνυση για 10 εκατομμύρια δολάρια εναντίον της πρώην γυναικούλας του αφενός υποστηρίζοντας ότι ο ρόλος του στο ριάλιτι με τίτλο "Kourtney & Kim Take New York" είναι μεγαλύτερος από αυτό που του είχαν πει στην αρχή, αφετέρου ανησυχεί για το πώς θα τον "δείξουν" από εδώ και πέρα στην τηλεοπτική σειρά της οικογένειας.

Το σίγουρο είναι πως δεν ακούσαμε ακόμη τα τελευταία νέα από το διάσημο πρώην ζεύγος, ενώ αν κρίνουμε από τις πληροφορίες που βγαίνουν στο φως σχετικά με το πώς ο Κρις "στόλιζε" την καλή του τον τελευταίο καιρό (!) –την αποκαλούσε "χαζή" και "χοντρή"- μάλλον η ιστορία έχει ακόμη πολύ… ζουμί.

Ζωή Κίττα