Άκυρο το τεστ DNA του Μπίμπερ

24.11.2011
Τελικά δεν θα γλιτώσει τόσο εύκολα από την ιστορία του νόθου παιδού που τον "ταλαιπωρεί" τον τελευταίο μήνα ο 17χρονος ποπ σταρ.


Τελικά δεν θα γλιτώσει τόσο εύκολα από την ιστορία του νόθου παιδού που τον "ταλαιπωρεί" τον τελευταίο μήνα ο 17χρονος ποπ σταρ.

Ύστερα από τις κατηγορίες της Μαράια Γίτερ (Mariah Yeater) η οποία υποστηρίζει ότι το μωράκι που έφερε στον κόσμο πριν από τρεις μήνες είναι δικό του παιδί, ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) δέχτηκε να κάνει τεστ πατρότητας για να αποδείξει ότι η 20χρονη γυναίκα "ψεύδεται ασυστόλως".

Όμως, σημερινά δημοσιεύματα θέλουν τη Γίτερ –μέσω των δικηγόρων της- να ζητά να επαναληφθεί το τεστ θεωρώντας το άκυρο, αφού εκείνοι δεν ήταν παρόντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ ο Τζάστιν Μπίμπερ έκανε το τεστ DNA στο Νιου Τζέρσεϊ κάτω από "ιδιαίτερα ελεγχόμενες συνθήκες" και φυσικά χωρίς να ενημερωθεί η "άλλη πλευρά".

Θυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή ο νεαρός τραγουδιστής διέψευσε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας πως ούτε έχει γνωρίσει ποτέ τη γυναίκα που υποστηρίζει ότι έχει γεννήσει το παιδί του.

Από την πλευρά της η Γίτερ επιμένει και ο δικηγόρος της, Τζέφρι Λέβινγκ (Jeffrey Leving), ζητά από τον Μπίμπερ να επαναλάβει το τεστ, αμφισβητώντας ότι όντως το έκανε.

"Δεν ξέραμε ότι ο Μπίμπερ έκανε το τεστ μέχρι του το διαβάσαμε στο ΜΜΕ", υποστηρίζει ο δικηγόρος της Μαράια Γίτερ και το λιγότερο που ζητά είναι να επιβεβαιωθεί επίσημα ότι το δείγμα που λήφθηκε είναι όντως δικό το. Σε αναμονή συνέχειας…

Ζωή Κίττα