Σοκ! Γνωστός ηθοποιός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

23.11.2011
Σαν βόμβα έπεσε στη showbiz η είδηση ότι γνωστός ηθοποιός και πρώην σύντροφος διάσημης παρουσιάστριας συνελήφθη για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών! Ο 46χρονος ηθοποιός, που είναι και ανιψιός γνωστού σκηνοθέτη

Σαν βόμβα έπεσε στη showbiz η είδηση ότι γνωστός ηθοποιός και πρώην σύντροφος διάσημης παρουσιάστριας συνελήφθη για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών! Ο 46χρονος που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση, είναι ο Φράνκο Αλφόνσο, ο οποίος για πολλά χρόνια διατηρούσε σχέση με την Αννίτα Πάνια, ενω είναι ανιψιός του γνωστού σκηνοθέτη, Όμηρου Ευστρατιάδη!

Στο κύκλωμα συμμετείχαν επτά άτομα, τα οποία συνελήφθησαν σε έρευνες που έγιναν στην Αθήνα και το Μπέλφαστ. Σε νταλίκα η οποία έχει ιρλανδικές πινακίδες κυκλοφορίας και είχε φτάσει στη χώρα μας πριν από δύο ημέρες, βρέθηκαν 250 κιλά χασίς.

Όπως έγινε γνωστό, ο οδηγός της νταλίκας φόρτωσε πορτοκάλια στην Άρτα και πήγε σε αποθήκη του Ασπρόπυργου, όπου βρέθηκε η εν λόγω ποσότητα χασίς.

Ο ηθοποιός και πριν δύο χρόνια είχε απασχολήσει τις Αρχές, όταν είχε συλληφθεί τον Σεπτέμβριο του 2010 στην εξωτική Αρούμπα, καθώς σε βαλίτσα που είχε διπλό πάτο έκρυβε τέσσερα κιλά καθαρής κοκαΐνης.

Έπειτα από κράτηση 40 ημερών αφέθη ελεύθερος, καθώς το δικαστήριο είχε δεχτεί τον ισχυρισμό του ότι μετέφερε εν αγνοία του την κοκαΐνη.