Ουπς, «καρφάρα» Ελένης για Βανδή - Κοκκίνου!

23.11.2011
Κυκλοφόρησαν στους δρόμους της Αθήνας και οι αφίσες της Δέσποινας Βανδη και της Έλλης Κοκκίνου για τις εμφανίσεις τους στο Fever. Προσοχή σημαντική διευκρίνηση: Και των ΔΥΟ αοιδών οι αφίσες κυκλοφόρησαν.

Κυκλοφόρησαν στους δρόμους της Αθήνας και οι αφίσες της Δέσποινας Βανδη και της Έλλης Κοκκίνου για τις εμφανίσεις τους στο Fever. Προσοχή σημαντική διευκρίνηση: Και των ΔΥΟ αοιδών οι αφίσες κυκλοφόρησαν. Μην μπερδευτείς ότι κυκλοφορεί μόνο η αφίσα της Βανδή ή μόνο η αφίσα της Κοκκίνου. Απλά, τυχαίνει οι δύο κυρίες στις αφίσες τους να μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και να μην μπορείς να ξεχωρίσεις ποια είναι ποια....

«Χωρισμένες στη γέννα» ένα πράγμα και δεν το λέμε μόνο εμείς. Αυτή η scary ομοιότητα της Δέσποινας και της Έλλης δεν περνάει από κανέναν απαρατήρητο και δεν μπορούσε να περάσει ασχολίαστη από την Ελένη Μενεγάκη, η οποία είδε τις αφίσες στους δρόμους και μίλησε για την εντύπωση που τις άφησαν. Τη συγκλόνισαν, δηλαδή. Και μεταξύ μας (δεν το λέμε αυτό παραέξω) την πέταξε την «καρφάρα» της η Ελενίτσα, που περισσότερο πήγαινε προς.... Δέσποινα μεριά.

"Είδα τις αφίσες της Έλλης Κοκκίνου και της Δέσποινας Βανδή. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι ίδια. Βλέπεις δεξιά και αριστερά την Δέσποινα και στην άλλη αφίσα δεξιά και αριστερά την Έλλη. Όπως οδηγείς, βλέποντας το ίδιο μαλλί, το ίδιο στυλ δεν μπορούσα να ξεχωρίσω ποια ήταν δεξιά και ποια ήταν αριστερά. Σε φανάρι που με έπιασε, εκεί κατάλαβα ότι είναι δύο αφίσες διαφορετικές" είπε χαρακτηριστικά η Ελένη με μία... απόγνωση (να την πούμε;), απορία (να την πούμε;) στο βλέμμα. Και σάμπως έχει άδικο; Ίδιες είναι... Δες κι εσύ: