Η απάντηση της Ρούλας στον Πάνο Μιχαλόπουλο!

22.06.2011
«Σημασία δεν έχει τι λένε για εσένα, αρκεί να λένε σωστά το όνομα σου»... Δεν υπάρχει «επώνυμος», ο οποίος κάθε φορά που ακούει τα... εξ’ αμάξης από κάποιον, να χρησιμοποιεί το παραπάνω μοτό ως απάντηση. Και το αυτό έκανε

«Σημασία δεν έχει τι λένε για εσένα, αρκεί να λένε σωστά το όνομα σου»... Δεν υπάρχει «επώνυμος», ο οποίος κάθε φορά που ακούει τα... εξ’ αμάξης από κάποιον, να χρησιμοποιεί το παραπάνω μοτό ως απάντηση. Και το αυτό έκανε και η Ρούλα Κορομηλά, η οποία σιγά μην άφηνε ασχολίαστη τη χολή του πρώην της, Πάνου Μιχαλόπουλου.

Κυριακή κυκλοφόρησε η συνέντευξη του ηθοποιού στο ένθετο του Έθνους, Radar όπου μεταξύ άλλων είπε ότι ήταν "ένα σκαλοπάτι για την κυρία"... και Τρίτη η Ρούλα έσπευσε μέσω Facebook να δώσει την απάντηση της... «Μην μασάτε όταν σας βρίζουνε. Σημασία έχει να λένε σωστά το όνομά σας», έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ λίγο μετά σχολίασε τα ενθαρρυντικά και γεμάτα κολακεία και love σχόλια των θαυμαστών της: «Όταν κάποιος λέει κάτι καλό για μένα με γλύφει, ε; Να με βρίζετε τότε από το πρωί μέχρι το βράδυ, το προτιμώ».

Ο, τι πει η Ρούλα... χατίρι δεν της χαλάει κανείς... και δη ο Νίκος Μουρατίδης, ο οποίος επανήλθε και βρίζει την Κορομηλά από το πρωί ίσαμε το βράδυ. Πάντως, η παρουσιάστρια στο τέλος ανέβασε στο προφίλ της το όλο νόημα άσμα του Αντώνη Ρέμου: «Κλειστά τα στόματα».