Καλομοίρα: "Σταματήστε να χτυπάτε τη Ρούλα!"

22.06.2011

Την ώρα που βγαίνει ο ένας μετά τον άλλον και "χτυπάνε" αλύπητα τη Ρούλα Κορομηλά (χταπόδι να ήταν, τέτοιο χτύπημα δεν θα το έριχναν) βγαίνει η Καλομοίρα και την υπερασπίζεται. " Σταματήστε να χτυπάτε τη Ρούλα" λέει στον Γιώργο Σατσίδη, ο οποίος αυτή την Τετάρτη στις 21.00 το βράδυ την έχει καλεσμένη στο ΜΤV. Η Καλομοίρα εκτός της Ρούλας, μιλάει με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τις τηλεοπτικές προτάσεις που της έχουν γίνει και τις κακές κριτικές που έχει δεχτεί.
"Πιστεύω ότι η Ρούλα είναι η top παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης”, τόνισε η Καλομοίρα στον Γιώργο, "Μου αρέσει πολύ, όμως τη χτυπάνε πάρα πολύ στη χώρα αυτή! Έχει τόση εμπειρία και αν την έβλεπα θα της έλεγα γράψτα όλα στα παπούτσια σου! For Gods sake, μην χτυπάτε άλλο τη Ρούλα βρε παιδιά! Στην Αμερική δεν πολεμάνε έτσι τους τηλεοπτικούς σταρ εδώ η κατάσταση είναι out of control!" Στην ερώτηση του Γιώργου αν ισχύουν οι φήμες ότι θα παρουσιάσει την baby εκδοχή του X Factor στον Αntenna η Καλομοίρα Σαράντη δήλωσε: " Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις, υπάρχουν ιδέες αλλά θα δούμε.
Οι φήμες που με θέλουν σε ένα ταλεντ σόου με παιδάκια στον ΑΝΤ1 μου αρέσουν πολύ. Με τον ΑΝΤ1 νιώθω πιο κοντά, εκεί ξεκίνησα. Δεν μου έχουν κάνει κανονική πρόταση αλλά το βλέπουμε. Αν κάτσει θα πηγαινοέρχομαι!" .
Όσο για το εάν θα έκανε πρωινή εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση η Καλομοίρα έδωσε απάντηση -έκπληξη:¨"Ναι, θα έκανα και πρωινή εκπομπή αν είχα καλό παρτενέρ. Πλέον έχω περισσότερα να πω, έχω ωριμάσει σε σχεση με το παρελθόν. Από μικρή διάβαζα βιβλία και σκεφτόμουν συνεχώς οτι ήθελα να γίνω καλλιτέχνης. Πλέον σκέφτομαι ότι η ζωή είναι μικρή και επειδή στο σπίτι είχαμε πολλούς τσακωμούς και δεν μου άρεσε καθόλου, έχω επιλέξει να χαμογελάω συνεχώς!"
Η δημοφιλής τραγουδίστρια αποκάλυψε και πιο προσωπικές λεπτομέρειες της ζωής της: " Η πεθερά μου, μου λέει το φλιτζάνι. Νομίζω μου βάζει και σάλτσες, γιατί πάντα μου λέει πολύ θετικά. Η πεθερά μου και η μαμά μου, έχουν προβλέψει πως θα κάνω πάνω απο 2 παιδιά! Αν ήταν πιο εύκολη η εγκυμοσύνη θα έκανα πολλά παιδιά, όμως εγώ νομίζω πως θέλω δύο. Θέλω στα 28 να έχω παιδάκι οπωςδήποτε!". Η Καλομοίρα αποκάλυψε επίσης πότε ερωτεύτηκε τον Γιώργο της: "Τον Γιώργο τον είχα αγαπήσει από μικρή. Από τα έξι μου χρόνια. Οι μπαμπάδες μας είναι από το ίδιο χωριό, στη Σπάρτη. Έλεγα λοιπόν αυτόν θα παντρευτώ!.
Τα φτιάξαμε 18 χρονών, τότε δώσαμε και το πρώτο μας φιλι που ήταν και το πρώτο μου φιλί γενικά. Σοβαρά όμως τα φτιάξαμε πριν 5 χρόνια! Έχω ένστικτο! Αν είμαι ζηλιάρα; Αρκετά! Υπάρχουν στιγμές, που έλεγα ποια είναι αυτή και δεν θέλω να γνωρίσω καμία πρώην του. Είμαστε μαζί σχεδόν 5 χρόνια και τον έχω μάθει καλά!. Ο Γιώργος είναι ο φύλακας – άγγελός μου, εξηγεί ενώ εξιστορεί ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από θαυμαστές που την παρακολουθούσαν για μήνες. «Ο ένας κρυβόταν ακόμα και πίσω από σκουπιδοτενεκέδες για να με βλέπει», λέει, «ενώ ο άλλος ερχόταν έξω από το σπίτι μας».