Φαλίρισε η Lady Gaga

31.05.2011
Τα "γούστα" πληρώνονται, λέει ο λαός μας. Κάτι ξέρει αυτός… Κάτι έμαθε και η 25χρονη εκκεντρική σταρ –σε περίπτωση που της είχε διαφύγει η πληροφορία, δηλαδή.

Τα "γούστα" πληρώνονται, λέει ο λαός μας. Κάτι ξέρει αυτός… Κάτι έμαθε και η 25χρονη εκκεντρική σταρ –σε περίπτωση που της είχε διαφύγει η πληροφορία, δηλαδή.

Όπως παραδέχτηκε πρόσφατα και η ίδια, έχοντας ξοδέψει εκατομμύρια στα τρελά κοστούμια της περιοδείας της η Lady Gaga έμεινε ταπί και ψύχραιμη.

Η περιοδεία της Gaga με τίτλο "Monster's Ball" διήρκησε 18 μήνες και περιέλαβε 200 σόου, τα οποία την άφησαν με ένα χρέος £1,8 εκατομμυρίων (€2 εκατομμύρια).

Αυτό βέβαια, η ίδια το έμαθε όταν έγινε η "σούμα" στο τέλος, γιατί όπως ομολόγησε και εκείνη, μέχρι τότε, ούτε καν φανταζόταν ότι όλα αυτά θα κόστιζαν τόσο.

"Τα έβαλα όλα στο σόου. Και μόλις τελείωσε το πρώτο κομμάτι της περιοδείας είχα ήδη φαλιρίσει. Είχε πλάκα, όμως, γιατί δεν είχα ιδέα. 'Δεν μπορεί', έλεγα. 'Έχω πέντε Νο1 επιτυχίες'. Και εκείνοι μου έλεγαν 'Ναι, αλλά χρωστάς και $3 εκατομμύρια".

Σε μια συνέντευξη που η πολυέξοδη Lady παραχώρησε στους Financial Times, ισχυρίστηκε ότι ο λόγος για τον οποίο δεν πήρε χαμπάρι το πρόβλημα ήταν ότι –πολύ απλά- τα χρήματα δεν είναι σημαντικά για εκείνη.

"Ειλικρινά, τα χρήματα δεν σημαίνουν τίποτα για μένα. Τα μόνα πράγματα που έχω αγοράσει στην πραγματικότητα είναι η βαλβίδα για την καρδιά του μπαμπά μου και μια Ρολς Ρόις για την επέτειο των γονιών μου. Και αυτό το έκανα γιατί το παλιό του αυτοκίνητο είχε το όνομά μου [Lady Gaga] στις πινακίδες και έτσι τους κυνηγούσαν οι παπαράτσι όπου πήγαιναν", εξήγησε αφοπλιστικά.

Το πρόβλημα εντοπίστηκε, αλλά εφόσον δεν έγινε περαιτέρω συζήτηση σχετικά με τη λύση του, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι –αν μη τι άλλο- δεν θα χρειαστεί να κάνουμε κάποιον έρανο για την καημένη την Gaga.

Στο μεταξύ, στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να απολαύσετε ένα στιγμιότυπο από την περιοδεία της διάσημης τραγουδίστριας με το τραγούδι της "Just Dance".

Ζωή Κίττα