Μακρόπουλος: Χωρίζει λόγω... super market!

31.05.2011
Τύφλα να χει ο «πόλεμος των Ρόουζ» μπροστά στον «πόλεμο των Μακροπουλέων». Η «σφαγή του Δράμαλη» γίνεται ανάμεσα στο εν διαστάσει ζεύγος και τα όσα κατηγορεί ο ένας τον άλλον, έχουν και μία δόση χιούμορ

Τύφλα να χει ο «πόλεμος των Ρόουζ» μπροστά στον «πόλεμο των Μακροπουλέων». Η «σφαγή του Δράμαλη» γίνεται ανάμεσα στο εν διαστάσει ζεύγος και τα όσα κατηγορεί ο ένας τον άλλον, έχουν και μία δόση χιούμορ. Και να μας συγχωράνε, αλλά κάποια από αυτά που ακούμε, έχουν και την πλάκα τους.

Εντάξει, δε λέω για τους ισχυρισμούς της εν διαστάσει συζύγου, η οποία κατηγορεί το Νίκο Μακρόπουλο ότι την απειλεί ότι θα της κάνει κακό, ενώ οι απειλές έφτασαν μέχρι και την πεθερά. Αλλά σε κάποιο δημοσίευμα διαβάσαμε για τη μηνιαία διατροφή που ζητά εκείνη από τον αοιδό και ανέρχεται στο ποσό των 3.500 χιλιάδων ευρώ. Και μέσα στο ποσό αυτό προβλέπονται 450 ευρώ μηνιαίως για ένδυση και υπόδηση. Ούτε η... Κάρι Μπράντσο!

Αλλά μη νομίζεις. Και ο Μακρόπουλος δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Πέρασε κι αυτός στην αντεπίθεση και με τη σειρά του κατηγόρησε την εν διαστάσει σύζυγο, αποδίδοντας και σε εκείνη ευθύνες για το διαζύγιο. Ξέρεις γιατί ο αοιδός χωρίζει; Επειδή η σύζυγος δεν πήγαινε στο... Super market! Βρε χρυσή την είχε κάνει να πάει για τα ψώνια του σπιτιού, αλλά εκείνη τίποτε.

Γιατί, μπορεί στο σούπερ μάρκετ να βρίσκεις... και του πουλιού το γάλα, αλλά Λουμπουτέν γόβα δε βρίσκεις. Και επειδή τις σόλες του παπουτσιού δεν είναι να τις λιώνεις, η εν διαστάσει σύζυγος, δεν πήγαινε ούτε για άλλες εξωτερικές δουλειές του σπιτιού: εφορία, τράπεζες, ΙΚΑ, ΔΕΗ, αφού όπως έλεγε, δεν μπορούσε να περιμένει στην ουρά. Και αυτή η άρνηση είναι ένας σοβαρός λόγος για να χωρίσει κανείς.