Οι Μπραντζελίνα σκέφτονται τον γάμο... επιτέλους

31.05.2011
Οι δύο σούπερ σταρ του Χόλιγουντ είναι μαζί έξι χρόνια, έχουν ισάριθμα παιδιά –τρία βιολογικά και τρία υιοθετημένα- οι φήμες τους θέλουν κάθε τόσο να παντρεύονται, να χωρίζουν, να απατούν ο ένας τον άλλο, αλλά εκείνοι σε πείσμα όλων των "κακόβουλων" εμφανίζονται παντού και πάντα μαζί και αγαπημένοι. Και όχι μόνο αυτό.


Οι δύο σούπερ σταρ του Χόλιγουντ είναι μαζί έξι χρόνια, έχουν ισάριθμα παιδιά –τρία βιολογικά και τρία υιοθετημένα- οι φήμες τους θέλουν κάθε τόσο να παντρεύονται, να χωρίζουν, να απατούν ο ένας τον άλλο, αλλά εκείνοι σε πείσμα όλων των "κακόβουλων" εμφανίζονται παντού και πάντα μαζί και αγαπημένοι. Και όχι μόνο αυτό.

Ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) έχουν δηλώσει επανειλημμένα το πόσο δεν τους ενδιαφέρει ο γάμος ως γάμος και ότι οι δυο τους νιώθουν απόλυτα αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλο όπως ακριβώς είναι. Μάλιστα, το 2009 και σε μια έκρηξη υποστήριξης προς τους γκέι γάμους, ο Πιτ είχε αναφέρει ότι "θα παντρευόταν ακόμη μια φορά μόνο όταν θα ήταν νόμιμο για όλους τους άλλους να το κάνουν".

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι ο Μπραντ Πιτ υπήρξε παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) από το 2000 μέχρι το 2005, ενώ η Αντζελίνα Τζολί μετρά δύο γάμος, που κράτησαν από τρία χρόνια ο καθένας. Παντρεύτηκε τον ηθοποιό Τζόνι Λι Μίλερ (Johny Lee Miller) το 1996 και τον επίσης ηθοποιό Μπίλι Μπομπ Θόρντνον (Billy Bob Thornton) το 2000.

Μπορεί λοιπόν να έχουν έτσι τα πράγματα, αλλά σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο 47χρονος ηθοποιός μάλλον τα… γυρίζει λίγο!

Μιλώντας στο "USA Weekend", ο Μπραντ Πιτ αποκάλυψε ότι ο μόνος λόγος για τον οποίο θα σκεφτόταν το "δεύτερο στεφάνι" είναι τα παιδιά του, τα οποία φαίνεται ότι δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον σχετικά με το θέμα.

"Τα παιδιά μας ρωτούν για τον γάμο. Σημαίνει όλο και περισσότερα πράγματα για εκείνα. Έτσι, είναι κάτι που σίγουρα πρέπει να σκεφτούμε περισσότερο", παραδέχτηκε ο Μπραντ και έκανε τις φήμες να οργιάσουν ακόμη μια φορά.

Στο μεταξύ, οι ζωές των Μπραντζελίνα μόνο βαρετές δεν είναι με έξι παιδιά να μεγαλώνουν και με διαρκή γυρίσματα, πρεμιέρες και υποχρεώσεις.

Πρόσφατα σύσσωμη η οικογένεια βρέθηκε στις Κάννες, όπου ανάμεσα σε όλες τις πολλές υποχρεώσεις τους βρήκε χρόνο και πήγε τα παιδιά στο σινεμά…

Παρά τον ιδιαίτερο τρόπο ζωής τους, ο Μπραντ υποστηρίζει ότι βασικό τους μέλημα με την Αντζελίνα είναι να μεγαλώσουν τα παιδιά τους όσο πιο φυσιολογικά γίνεται.

"Η Άντζι και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να δημιουργούμε στα παιδιά όμορφες στιγμές. Κατά τα άλλα η ζωή μας είναι φυσιολογική. Στο σπίτι επικρατεί χάος από το πρωί μέχρι να σβήσει το φως το βράδυ, παίζουμε με λάσπες, με μπογιές, κυνηγιόμαστε. Αναγκαστικά τα παιδιά ζουν πίσω από τον φράχτη. Έξω από αυτόν υπάρχουν οι άνθρωποι με τις κάμερες. Αλλά έχουμε μάθει να ζούμε με αυτό", ομολογεί ο πατέρας Μπραντ, τονίζοντας με θέρμη ότι "δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα μπορούσε να νιώσει τόση πολλή αγάπη".

Στη συνέχεια ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε και για την αγαπημένη του σύντροφο, την οποία αποκαλεί "αδελφή ψυχή".

"Δεν υπάρχουν μυστικά στο σπίτι μας. Λέμε στα παιδιά: 'η μαμά και ο μπαμπάς πάνε να κάνουν φιλάκια'. Εκείνα κάνουν ότι αηδιάζουν και γελάμε πολύ. Θέλουμε να γνωρίζουν τα πάντα".
Για να δούμε όμως… Τελικά, κουφέτα θα φάμε;

Ζωή Κίττα