Χοντρό παρασκήνιο στο διαζύγιο - βόμβα του Μακρόπουλου!

26.05.2011
Ένα διαζύγιο – βόμβα έρχεται να ταράξει τα νερά της showbiz, όχι τόσο για την είδηση του χωρισμού, όσο για το παρασκήνιο που κρύβεται πίσω από αυτόν. Ο Νίκος Μακρόπουλος μετά από 22 χρόνια γάμου

Ένα διαζύγιο – βόμβα έρχεται να ταράξει τα νερά της showbiz, όχι τόσο για την είδηση του χωρισμού, όσο για το παρασκήνιο που κρύβεται πίσω από αυτόν. Ο Νίκος Μακρόπουλος μετά από 22 χρόνια γάμου χωρίζει, με τη σύζυγο του να τον κατηγορεί για εξωσυζυγική σχέση. Κρίση με πιάνει κρίση, διότι σύμφωνα με την πλευρά της συζύγου, το τρίτο πρόσωπο με το πολύ ζόρι να πιάνει τους 25 Μάηδες. Κάποιοι άλλοι, υποστηρίζουν ότι η εν λόγω νεαρά είναι μόλις 20 Μαϊων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, εδώ κι ένα χρόνο κυκλοφορεί η φήμη για σχέση στα πηγαδάκια της Κύπρου, αφού τον Μάιο του 2010 ιστοσελίδα της Μεγαλονήσου είχε γράψει ότι κατά τη διάρκεια μίας επίσκεψης του τον είχε συλλάβει ο φακός σε διαχυτικές στιγμές με νεαρή πρώην παίκτρια του X Factor. Τότε, εκείνος όταν αντιλήφθηκε τον φωτογράφο ζήτησε επιτακτικά να σβήσει το υλικό.

Στο Star μίλησε ο δικηγόρος της συζύγου του, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι εκείνη θέλει ο αοιδός να έχει την «αξιοπρέπεια να πει ότι έχω κάποιες υποχρεώσεις στα άτομα που ήταν μαζί μου τόσα χρόνια». Δημοσιεύματα θέλουν η σύζυγος να περιγράφει στην αγωγή διαζυγίου που κατέθεσε πώς ο 18χρονος γιος τους έμαθε για την εξωσυζυγική σχέση του πατέρα του, όταν τον επισκέφτηκε στη Θεσσαλονίκη και στο σπίτι είδε τη νεαρή κοπέλα. Τότε, ο Μακρόπουλος τού παραδέχτηκε ότι έχουν σχέση και μένει μαζί του.

Πάντως, η πλευρά του αοιδού αρνείται κατηγορηματικά όσα αναφέρονται στην αγωγή και υποστηρίζει ότι όλα θα λυθούν τα δικαστήρια. Εξάλλου, κατά καιρούς δημοσιεύματα «χρέωναν» στον «mr. Κρίση» διάφορες σχέσεις ή φλερτ τα οποία εκείνος διέψευδε πάντα έντονα και με κατηγορηματικό τρόπο, ενώ όπως αναφέρει η σύζυγός του, τότε η ίδια δεν έδινε σημασία σε όσα γράφονταν κι απλά πίστευε το σύντροφό της. Για την ιστορία, το ζευγάρι είναι μαζί από το 1985, ενώ παντρεύτηκαν τέσσερα χρόνια αργότερα