Η Gaga μασουλάει τα χαρτιά του Λέτερμαν

26.05.2011
Το έκανε πάλι το θαύμα της η 24χρονη εκκεντρική τραγουδίστρια.


Το έκανε πάλι το θαύμα της η 24χρονη εκκεντρική τραγουδίστρια.

Στο τέλος μιας πολύ γεμάτης μέρας και αφού είχε παραστεί σε δύο εκδηλώσεις για την προώθηση του καινούριου της δίσκου καθώς και σε μια συνέντευξη στο κανάλι ABC, έφτασε στην εκπομπή του Ντέιβιντ Λέτερμαν (David Letterman) προφανώς… πεινασμένη.

Γνωστή για την αδυναμία της να προκαλεί με όποιον τρόπο μπορεί, η Lady Gaga τραγούδησε το νέο της σίνγκλ "Born this way" και μετά κάθισε στην καρέκλα δίπλα στον παρουσιαστή με πολύ "αντρικό στυλ", όπως είπαν πολλοί, χαρακτηρίζοντας "άχαρο" τον τρόπο με τον οποίο σταύρωσε τα πόδια της.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο Λέτερμαν βγάζει μια λίστα με φήμες που κυκλοφορούν για εκείνη ζητώντας της να απαντήσει αν είναι αλήθεια ή ψέματα.

Αφού λοιπόν, η Gaga απαντά σε μερικές, εκνευρίζεται και σκίζει τα χαρτιά του παρουσιαστή, αλλά ακόμη και αυτό δεν της έφτασε.

Τα έκανε μπαλίτσα και μπροστά στα ξαφνιασμένα μάτια των θεατών και του ίδιου του Λέτερμαν τα έβαλε στο στόμα της και άρχισε να τα μασουλάει. "Που τα βρίσκεις όλα αυτά; Τα βαρέθηκα", του είπε με ύφος και συνέχισε να τρώει. Τι να πούμε εμείς; Απλά… Καλή χώνεψη.

Κατά τα άλλα, μόλις χθες, η Lady είχε μιλήσει σε άλλη συνέντευξη, ραδιοφωνική αυτή τη φορά και είχε αποκαλύψει ότι "ναι, έχει κάνει τρίο" στο κρεβάτι.

Ζωή Κίττα