Ξανά στο νοσοκομείο ο Λιάγκας!

26.05.2011
Χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα ξεκίνησε το «Πρωινό mou» και η εικόνα με τα Λιαγκόπαιδα μόνα να σχολιάζουν την επικαιρότητα δεν ήτο... μαγική, όπως παρατήρησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο Λιάγκας ένιωσε

Χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα ξεκίνησε το «Πρωινό mou» και η εικόνα με τα Λιαγκόπαιδα μόνα να σχολιάζουν την επικαιρότητα δεν ήτο... μαγική, όπως παρατήρησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο Λιάγκας ένιωσε μία μετεγχειρητική αδιαθεσία που τον οδήγησε στο νοσοκομείο κι επειδή η περιπέτεια του με την περιτονίτιδα μπορεί να του κόστιζε ακόμη και την ίδια του τη ζωή, έπρεπε να το τσεκάρει.

Όπως μας ενημέρωσε ο Ουγγαρέζος, αν όλα πάνε καλά και ο παρουσιαστής δεν έχει κάποιο πρόβλημα, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ακόμη και στη μέση της εκπομπής. Πάντως, την Πέμπτη την εκπομπή την χτύπησε μεγάλη γκαντεμιά και καλό είναι να βρούνε μια ξεματιάστρα να διώξει το κακό το μάτι.

Γιατί δεν τους έφτανε η απουσία του Λιάγκα, ήρθε να ακυρώσει την εμφάνιση της και η Ελένη Πετρουλάκη. Η γνωστή γυμνάστρια ενημέρωσε την παραγωγή αργά το βράδυ της Τετάρτης ότι έχει υψηλό πυρετό κι έτσι δεν θα μπορέσει να βρεθεί κοντά τους. Ευτυχώς, στην Αμαρρυλίδα δεν έτυχε κάτι κι εμφανίστηκε κανονικά δίπλα στο ταίρι της στο Just the two of us, Ουγγαρέζο.