Τα τσαλίμια της JLo στον σύζυγο

26.05.2011
Η 40χρονη καυτή λατίνα δεν ψηφίστηκε τυχαία ως η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο…


Η 40χρονη καυτή λατίνα δεν ψηφίστηκε τυχαία ως η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο…

Το τελευταίο εορταστικό επεισόδιο του American Idol ήταν αφιερωμένο –τυπικά τουλάχιστον- στον νεαρό Σκότι ΜακΚρί (Scotty McCreey) που κέρδισε τον διαγωνισμό. Την παράσταση όμως, αδιαμφισβήτητα έκλεψε η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez).

Η διάσημη τραγουδίστρια που υπήρξε κριτής του τάλεντ σόου αυτή τη σεζόν ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τον σύζυγό της, αλλά αυτή τη φορά δεν έπιασε το μικρόφωνο.

Ο Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) ήταν αυτός που ερμήνευσε ένα τραγούδι του και η Τζεν ανέλαβε τον ρόλο της χορεύτριας που τον ξελογιάζει. Και το έκανε, ομολογουμένως, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Ντυμένη με ένα εντυπωσιακό σούπερ μίνι φόρεμα με κλωστές που άφηνε διακριτικά ακάλυπτα τα διάσημα οπίσθιά της η JLo εμφανίστηκε και "τα κούνησε" αριστοτεχνικά, αφήνοντας άναυδους τους πάντες.

Ο Μαρκ Άντονι ήταν εκείνος που απόλαυσε το θέαμα περισσότερο από όλους καθώς σίγουρα καμάρωνε για "αυτό που έχει κάθε μέρα στο σπίτι του" (!).

Το ζευγάρι που είναι παντρεμένο επτά χρόνια και έχει δύο παιδιά, έκλεισε την εμφάνισή του με ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα, αφήνοντας τη σκηνή σε άλλους ερμηνευτές που "τίμησαν" το φινάλε του σόου.

Στην τελευταία εκπομπή του "American Idol" εμφανίστηκαν επίσης η Lady Gaga, η Μπιγιονσέ (Beyoncé), η Γκλάντις Νάιτ (Gladys Knight) και ο Τζακ Μπλακ (Jack Black).

Ζωή Κίττα