Μουζουράκης: "Έχω καπνίσει πολύ χασίς"!

26.05.2011
Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ είναι στη συνέντευξη του στο Elle ο Πάνος Μουζουράκης. Ο τραγουδιστής και ηθοποιός, όχι μόνο διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες χωρισμού με την Μαρία Σολωμού, αλλά ανοίγει την

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ είναι στη συνέντευξη του στο Elle ο Πάνος Μουζουράκης. Ο τραγουδιστής και ηθοποιός, όχι μόνο διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες χωρισμού με την Μαρία Σολωμού, αλλά ανοίγει την καρδιά του και παραδέχεται δημόσια τη σχέση που είχε με τα ναρκωτικά σε μικρότερη ηλικία. «Έχω καπνίσει πολύ χασίσι στη ζωή μου» παραδέχεται και διαβάζοντας κανείς τη δήλωση παθαίνει ένα σοκ από την «ωμή» ειλικρίνεια του.

Ο Μουζουράκης αποκαλύπτει ότι ξεκίνησε να καπνίζει χασίς στην ηλικία των 17 χρονών και το έκοψε στα 24 του. «Η πρώτη μου φορά που άκουσα ότι παίρνω ναρκωτικά ήταν στο Σταυρό του Νότου πριν χρόνια. Μιλούσαν δύο μεταξύ τους. Ο ένας είπε πως είμαι ωραίος πιτσιρικάς, και ο άλλος πως σε λίγα χρόνια θα έχω καεί από την πρέζα» λέει, ενώ δεν κρύβει την ενόχληση του όταν ακούει κάποιους να λένε ότι παίρνει πρέζα ή κόκα ή χασίς.

Ο ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση του με την Σολωμού και την απόφαση τους να εμφανιστεί εκείνη στο βίντεο κλιπ του «Φίλα με ακόμα». Μία απόφαση που ξάφνιασε πολύ κόσμο. Αλλά όπως λέει ο ίδιος, το έκαναν γιατί έτσι ήθελαν να σταματήσουν τους παπαράτσι να τους κυνηγούν. «Τους έδωσα λοιπόν έτοιμο υλικό. Και τι υλικό! Εμένα και τη Μαρία αγκαλιά» λέει χαρακτηριστικά.