Ο Άρνι, η ερωμένη και ο απατημένος σύζυγος

26.05.2011
Όπως ήταν φυσικό, στο σκάνδαλο που ξέσπασε με την αποκάλυψη του εξώγαμου παιδιού του 63χρονου πρώην κυβερνήτη έχουν ανοίξει νέα κεφάλαια.


Όπως ήταν φυσικό, στο σκάνδαλο που ξέσπασε με την αποκάλυψη του εξώγαμου παιδιού του 63χρονου πρώην κυβερνήτη έχουν ανοίξει νέα κεφάλαια.

Σειρά πήρε ο πρώην σύζυγος της φερόμενης ως ερωμένης του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (Arnold Schwarzenegger), Ροζέλιο Μπαένα (Rogelio Baena), ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή "Entertainment Tonight" και ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ιδέα ότι ο γιος που μέχρι χθες είχε για δικό του παιδί, τελικά δεν ήταν…

Αναφερόμενος στην πρώην γυναίκα του, Μίλντρεντ (Mildred) και τη σχέση που φαίνεται ότι είχε με τον εργοδότη της, ομολόγησε ότι νιώθει "προδομένος και από τους δύο".

Θυμίζουμε ότι στο πιστοποιητικό γέννησης του μικρού, ο οποίος γεννήθηκε το 1997, δίπλα στο όνομα πατρός γράφει: Ροζέλιο Μπαένα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Μίλντρεντ Μπαένα, η οποία μαζί με τον γιο της έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης από τη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο, έχει κατά καιρούς εκμυστηρευτεί σε φίλους –όπως υποστηρίζουν εκείνοι, βέβαια- ότι η σχέση της με τον Σβαρτσενέγκερ ξεκίνησε επειδή εκείνος ένιωθε "στερημένος σεξουαλικά".

Κατά τα άλλα, η επί 25ετία σύζυγος του Άρνι και μητέρα των τεσσάρων -νομίμων- παιδιών του, Μαρία Σράιβερ (Maria Shriver) έχει ήδη προσλάβει ειδικό δικηγόρο διαζυγίων και ετοιμάζεται για σκληρή δράση.

Την ίδια στιγμή, λέγεται ότι τηλεοπτικό κανάλι έχει στην κατοχή του μαγνητοσκοπημένο υλικό από ιδιωτική γιορτή στο σπίτι των Σβαρτσενέγκερ το 2001, όπου η Σράιβερ ακούγεται καθαρά να πλέκει το εγκώμιο της οικονόμου της, Μίλντρεντ Μπαένα, εκφράζοντας τον θαυμασμό της για το πόσο καλά τα καταφέρνει ως ανύπαντρη μητέρα. Σημειώνουμε ότι στο μεταξύ το ζεύγος Μπαένα είχε χωρίσει.

Αν μη τι άλλο, η συνέχεια προμηνύεται θερμή.

Ζωή Κίττα