Η Άνιστον χτύπησε την Αντζελίνα!

01.08.2008
Σύμφωνα με το έγκριτο οικονομικό περιοδικό Forbes η Τζένιφερ Άνιστον επεκράτησε της αντίζηλού της Αντζελίνα Τζολί το 2007.
Σύμφωνα με το έγκριτο οικονομικό περιοδικό Forbes η Τζένιφερ Άνιστον επεκράτησε της Αντζελίνα Τζολί το 2007, όντας η πιο πλούσια ηθοποιός του Χόλιγουντ. Στη διάρκεια της χρονιάς η Άνιστον έβγαλε 27 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η φτωχή Τζολί που της έκλεψε τον άντρα, τιμωρήθηκε βγάζοντας μόλις 14.

Όμως η πλουσιότερη των γυναικών ηθοποιών είναι η Κάμερον Ντίαζ που ανέβηκε στην κορυφή της λίστα με 50 εκατομμύρια δολάρια. Η Κίρα Νάιτλυ ακολουθεί με 32 εκατομμύρια, ρίχνοντας σκόνη τόσο στην Άνιστον, όσο και στην νικήτρια των Όσκαρ, Ρις Γουίδερσπουν και την Γκουίνεθ Πάλτροου που έβγαλαν μόλις 25 εκατομμύρια η κάθε μία.

Ως συνήθως οι άντρες συνολικά έβγαλαν πολύ περισσότερα απ' τις γυναίκες. Ο Γουίλ Σμιθ έφτασε τα 80 εκατομμύρια, ο Τζόνι Ντεπ καθάρισε με 72, ενώ ο Έντι Μέρφι και ο Μάικ Μίερς από 55 εκατομμύρια. Τελευταίος και καταϊδρωμένος, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο κλείνει την πεντάδα με 45 εκατομμύρια.

Ωστόσο, για να νιώσετε καλύτερα οι γυναίκες, σας λέμε ότι πρώτες στη παγκόσμια λίστα των 100 πλουσιότερων διασημοτήτων -ανδρών και γυναικών- ήταν η Τζ. Κ. Ρόουλινγ, συγγραφέας του Χάρι Πότερ με 300 εκατομμύρια, και η αγαπημένη παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρεϊ με 275 εκατομμύρια δολάρια η κάθε μία.

Τι να πει ο καημένος ο 50 Cent, ο βασιλιάς του χιπ-χοπ, που ως πρώτος πιο πλούσιος άντρας, ήρθε τρίτος στη σειρά με εισόδημα μόλις 150 εκατομμύρια;