Ερωτευμένος με μια σταρ!

05.08.2008
Ταυτισμένο με το φλερτ και τον έρωτα είναι το καλοκαίρι. Διάθεση στο ζενίθ, όρεξη για παιχνίδια, κοιτάγματα και κρυφογελάκια στην παραλία και έρωτες δίπλα στο κύμα.

Από τη Χρύσα Αντωνίου

Ταυτισμένο με το φλερτ και τον έρωτα είναι το καλοκαίρι. Διάθεση στο ζενίθ, όρεξη για παιχνίδια, κοιτάγματα και κρυφογελάκια στην παραλία και έρωτες δίπλα στο κύμα. Και παρόλο που ο λαός λέει «είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια», εσείς μπορείτε να διακινδυνεύσετε να φλερτάρετε την όμορφη κοπέλα που είναι στη διπλανή ξαπλώστρα και πού ξέρετε ίσως να είστε τυχεροί και να πέσετε πάνω στη σταρ των ονείρων σας!

Μην τα χάσετε μπροστά σε μια γυναίκα που βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, μην κοκκινίσετε, αλλά φερθείτε ως ένα αξιοπρεπές και γνήσιο αρσενικό που σέβεται τον εαυτό του αλλά και τη γυναίκα που φλερτάρει. Άλλωστε, ακόμα και οι σταρ έχουν την αχίλλειο πτέρνα τους και αν καταφέρετε να τη βρείτε, ίσως κερδίσετε τουλάχιστον ένα χαμόγελο και μια κουβεντούλα. Από την άλλη, είναι γεγονός ότι σχεδόν καμία από τις νέες, ωραίες, διάσημες και ελεύθερες δεν έχει αποκλείσει τους θαυμαστές από την καρδιά της, οπότε αν τύχει και συναντήσετε τη σταρ των ονείρων σας, δεν είναι κακό να τολμήσετε να την πλησιάσετε. Εμείς μάθαμε τα μυστικά εννέα όμορφων διάσημων γυναικών που αποτελούν και τη φαντασίωση εκατοντάδων αντρών, οπότε σας δίνουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για να είστε έτοιμοι να δράσετε και να τις ρίξετε στην αγκαλιά σας. Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο το «καμάκι». Και οι κοιλιακοί-φέτες δεν είναι ποτέ αρκετοί...

Ρέικι και φιλοσοφία

Το πιθανότερο είναι να ανακαλύψετε τη Λίνα Σακκά στο γυμναστήριο κάποιου ξενοδοχείου, καθώς η γυμναστική είναι καθημερινή της ενασχόληση, ή να κολυμπάει. Μπορείτε να της πιάσετε συζήτηση για τη φιλοσοφία και τις ασκήσεις ρέικι, τις οποίες λατρεύει, ή να της κάνετε ένα κομπλιμέντο για τα γυαλιά της, γιατί πραγματικά κάθε ζευγάρι που φοράει είναι μοναδικό. Έχει παραδεχτεί άλλωστε ότι τα γυαλιά είναι το φετίχ της. Η Λίνα δεν έχει στάνταρ στο ανδρικό πρότυπο που την εμπνέει και έχει πει ότι δεν σκέφτεται τον πρίγκιπα της καρδιάς της... «Θέλω να μου κάνει έκπληξη», έχει δηλώσει, «να είναι κάπως που δεν τον έχω φανταστεί. Θέλω να πέσω από τα σύννεφα όταν θα το νιώσω. Θέλω μόνο να είναι ένα μεγάλος, σημαντικός και σπουδαίος έρωτας». Αν, λοιπόν, είστε δυναμικός, ωραίος, μυστηριώδης και αινιγματικός και πάνω απ όλα γυμνασμένος, προσπαθήστε να την πλησιάσετε. Χαμογελάστε της απλώς και κάντε ένα εντυπωσιακό μακροβούτι. Αν βγαίνοντας σας χαμογελάσει, τότε έχετε κερδίσει το παιχνίδι, αλλιώς χαρίστε τους κοιλιακούς σας και τα μακροβούτια σας στη διπλανή ξανθούλα που σας κλείνει το μάτι.

Τζιν τόνικ με το καλαμάκι

Η ακριβοθώρητη! Όχι γιατί είναι σνομπ. Μια χαρά κορίτσι είναι η Ζέτα Μακρυπούλια και αγαπάει πολύ τους fan της. Απλώς θα είναι δύσκολο να την εντοπίσετε μόνη της. Πάντα είναι περιτριγυρισμένη από φίλες και φίλους της (σ.σ.: οι κολλητοί της είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Θανάσης Αλευράς και η Θάλεια Ματίκα) ή από κόσμο. Αυτό την κάνει να νιώθει πιο άνετα. Αν, λοιπόν, τη δείτε να λιάζεται στην ξαπλώστρα, βρείτε τρόπο να την πλησιάσετε απομονώνοντάς την από την παρέα της. Στην ανάγκη πλησιάστε κάποιο από τα μέλη της παρέας και πιάστε φιλική κουβεντούλα. Ίσως πλαγίως φτάσετε στη Ζέτα. Αν και είναι πολύ δύσκολο να τη συγκινήσετε, γιατί δεν ανοίγεται καθόλου εύκολα. Άλλωστε, δεν είναι λίγο πράγμα κάθε στιγμή να σε ακολουθούν οι παπαράτσι. Πού να τολμήσεις να μιλήσεις σε άνθρωπο ή να αφεθείς. Οπότε, αν καταφέρετε έστω κι ένα χαμόγελό της να κερδίσετε, τότε είστε «γάτος». Και μια λεπτομέρεια που ίσως βοηθήσει: της αρέσουν οι άνθρωποι που πίνουν τζιν τόνικ με το καλαμάκι!

Θέλει τα όπα της!

Η Ελισάβετ Μουτάφη έχει παραδεχτεί ότι ερωτεύεται συχνά, πολύ έντονα, αλλά για όσο διάστημα της συμβαίνει, είναι εκεί, πιστή. Είναι ντροπαλή και αρκετά εγωίστρια και από τις γυναίκες που δεν θα έκαναν ποτέ το πρώτο βήμα. Αν και, όπως ακούγεται στους καλλιτεχνικούς κύκλους, έχει βρει τον πρίγκιπα της καρδιάς της, εκείνο που τη συγκινεί σε έναν άντρα είναι το χιούμορ του. Θέλει να περνάει καλά, γι αυτό την ξενερώνει απίστευτα η τσιγκουνιά. Οπότε, αν τη συναντήσετε μόνη σε μια παραλία, πιάστε της κουβέντα και δείξτε της πόσο large τύπος είστε. Και προς Θεού, μην προσπαθήσετε να την πείσετε ότι οι άντρες είναι ανώτεροι από τις γυναίκες. Τούρμπο θα γίνει η Ελισάβετ! Μιλήστε της για το ταλέντο της, την ειλικρίνεια που βγάζει στο σανίδι, τον αυθορμητισμό, την αθωότητα στο βλέμμα της. Μπορεί να μην είστε τυχερός, γιατί πρόλαβε άλλος να κερδίσει την καρδιά της, αλλά τουλάχιστον θα έχετε καταφέρει να την κάνετε να σας χαμογελάσει.

Αδυναμία στους άντρες με προσωπικότητα

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη εποχή της Σμαράγδας Καρύδη. Δεν θα τη συναντήσετε σε κοσμικές πλαζ, αλλά σε κάποιες από αυτές τις υπέροχες ακρογιαλιές που είναι σταθμοί της περιοδείας για την «Ελένη», που γυρίζει όλη την Ελλάδα. Μη σας παραπλανήσει αυτό το απόμακρο που δείχνει να έχει, που φαίνεται σαν υφάκι ή τουπέ. Είναι ένα πολύ γλυκό, απλό κορίτσι, με απίστευτο χιούμορ. Απλώς, όπως έχει πει η ίδια: «Ίσως δίνω αυτή την εικόνα, γιατί προσπαθώ να κρύψω ότι ντρέπομαι και είμαι ανασφαλής». Αν όμως θελήσετε να τη γοητεύσετε, προσέξτε τι λέτε και πώς θα το πείτε. Χαιρετίστε την ευγενικά και ρωτήστε την κατά πού πέφτει το κοντινότερο χωριό ή, τέλος πάντων, κάτι άσχετο αλλά αληθοφανές. Δείξτε έκπληξη που τη βλέπετε από κοντά, αλλά αποφύγετε τις υπερβολές και τα πολλά κομπλιμέντα. Είναι κορίτσι ντόμπρο και ευθύ και θα καταλάβει ότι το «παίζετε». Πιάστε της κουβέντα μόνο για τα επαγγελματικά της και μην τολμήσετε να τη ρωτήσετε κάτι πιο προσωπικό. Αν το κάνετε, θα τη θυμώσετε πολύ. Α, ξέχασα, η Σμαράγδα προτιμάει τους κοντούς άντρες, ενώ ακονισμένο μυαλό, προσωπικότητα και χιούμορ είναι επίσης απαραίτητα. Άλλωστε, κι εκείνη έχει φοβερό χιούμορ και είναι η ψυχή της παρέας.

Βαριέται τα κλισέ

Είναι κορίτσι ζόρικο, γλυκό και «αιμοβόρικο», που λέει και το τραγούδι. Ο λόγος για την Τζούλια Αλεξανδράτου... «Για να με εντυπωσιάσει ένας άντρας, πρέπει να με αγνοεί, να μη μου δίνει καμιά σημασία. Εκεί μπορεί να ενδιαφερθώ. Η κλισέ προσέγγιση δεν πιάνει σε εμένα με τίποτα. Βαριέμαι και μόνο που το σκέφτομαι!», έχει δηλώσει. Έτσι, λοιπόν, αν τη συναντήσετε σε μια πολυσύχναστη παραλία και καταφέρετε να ξεφύγετε από την «αυλή» της, πλησιάστε αδιάφορα σαν να μην την είδατε. Παραγγείλτε το ποτό σας και φλερτάρετε με τα άλλα κορίτσια γύρω σαν να μην είδατε καν την εκρηκτική Τζούλια. Αν θέλει να σας μιλήσει, θα βρει τρόπο να το κάνει εκείνη, αλλιώς ξεχάστε το. Άλλωστε, όπως έχει πει: «Ο άντρας δεν θέλω να είναι το σκυλάκι μου. Δόξα τω Θεώ, σκυλάκι έχω και δεν θέλω άλλο!».

Με τα μάτια να το λες

Πονηρό θηλυκό, κατεργάρα γυναίκα, για να χρησιμοποιήσω έναν τίτλο από ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη, είναι η Κατερίνα Παπουτσάκη. Αν και αυτή την περίοδο είναι απασχολημένη με τα γυρίσματα για την τηλεοπτική σειρά «Έχω ένα μυστικό», όλο και κάποιες μέρες θα ξεκλέψει για να πάει να ξεκουραστεί σε κάποια ακροθαλασσιά. Αν θέλετε να τη γοητεύσετε, λένε κάποια άτομα από τη showbiz που την ξέρουν, θα πρέπει να κάνετε παιχνίδι με τα μάτια, αλλά να είστε σοβαρός. Δεν της αρέσουν οι σαχλές γκριμάτσες και τα γελάκια. Θέλει τον άντρα 100% αρσενικό και έτοιμο να την κατακτήσει. Θέλει ο άντρας να την κοιτάει ίσια στα μάτια με ειλικρίνεια και να της δείχνει το θαυμασμό που νιώθει για αυτή. Όπως έχει πει η ίδια: «Μ αρέσει το αρσενικό να έχει την πρωτοβουλία. Αυτό δεν σημαίνει ότι κι εγώ δεν κάνω κάτι για να το ενθαρρύνω. Χωρίς όμως να χάνεται η μαγεία των ρόλων. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η ισοπέδωση είναι λίγο περίεργο πράγμα, δηλαδή είναι σαν να χάνεται η τρυφερότητα του αρσενικού και του θηλυκού. Εντάξει, είμαστε ίσοι, αλλά δεν είμαστε ίδιοι. Θέλω να πω ότι ο καθένας έχει τα χαρακτηριστικά του φύλου του. Και νομίζω ότι έτσι κάπως πρέπει να προσδιορίζεται το φλερτ. Δηλαδή να αφήνεται στο αρχέγονο θέμα». Πάντως, η Κατερίνα είναι μεν ενθουσιώδης και αυθόρμητη, αλλά θέλει το χρόνο της. «Πρέπει πρώτα να επικοινωνήσω με τον άλλο, να τον γνωρίσω, να ζήσω λίγο καιρό μαζί του για να μπορέσω να προχωρήσω σε μια σχέση», έχει δηλώσει. Οπότε μάλλον το βλεφάριασμα δεν θα πετύχει, άσε που και ο χρόνος της είναι περιορισμένος και φαίνεται ότι ακολούθησε αυτό που λέει ο λαός «ο έρωτας με έρωτα περνάει». Μήπως να κοιτάζατε στη διπλανή ξαπλώστρα για να ρίξετε τα βέλη σας;

Θέλει άνεμο η αγάπη

Ασυμβίβαστη, αλλά συνάμα ρομαντική είναι η Ελένη Φιλίνη. Της αρέσουν οι ήσυχες παραλίες, όπου μπορείτε να την πετύχετε να κολυμπάει και στη συνέχεια να διαβάζει ή να γράφει στίχους, κάτι που της αρέσει από μικρή. Δεν της αρέσουν οι θαυμαστές που είναι ενοχλητικοί ή απαιτητικοί. Γι αυτό καθίστε απέναντί της και κοιτάξτε τη με βλέμμα αδιάφορο. Στη συνέχεια ζητήστε της ένα αυτόγραφο κι επειδή συνήθως δεν έχει, θα καταφέρετε να πιάσετε κουβέντα μαζί της. Αν μάλιστα λίγο πριν είχατε και το κασετοφωνάκι σας μαζί, που έπαιζε στη διαπασών το αγαπημένο της τραγούδι της Μαντώς «Θέλει άνεμο η αγάπη», μάλλον θα την κάνετε να σας προσέξει. Όσο για το τι ζητάει η Ελένη από έναν άντρα; Το έχει πει: «Τον θέλω ευαίσθητο, δυναμικό, με χιούμορ, έξυπνο, πιστό». Αν νομίζετε ότι διαθέτετε τα προσόντα, τότε φλερτάρετε διακριτικά τη γοητευτική ηθοποιό και πού ξέρετε ίσως να γίνει το θαύμα!

Ζωόφιλη και επιλεκτική

Τη σέξι καλλονή της πασαρέλας Αφροδίτη Λασκούδη ίσως την πετύχετε σε κάποια από τις παραλίες της Χαλκιδικής, αφού έχει το εξοχικό της στην περιοχή, ή στη Ρόδο, όπου θα πάει αργότερα, αφού κάνει πρώτα ένα ταξιδάκι στη Βουδαπέστη. Ένας τρόπος για να την πλησιάσετε είναι να της πιάσετε κουβέντα για το σκυλάκι σας ή το γατάκι σας, γιατί είναι ζωόφιλη και έχει και γάτες και σκύλο. Αν καταφέρετε να την πείσετε ότι έχετε και άλλα να πείτε, ίσως τη δελεάσετε για ένα ρομαντικό δείπνο, αλλά μην πάει ο νους σας αμέσως στο πονηρό. Η «θεά» Αφροδίτη προσέχει τις κακοτοπιές και ακόμα κι αν είστε κάτι μεταξύ του Τζορζ Κλούνεϊ και του Ορλάντο Μπλουμ, που της αρέσουν, θα σας περάσει από ψιλό κόσκινο για να σας εμπιστευθεί. Αν τα καταφέρετε, πάντως, φροντίστε για ένα δείπνο, με καλή, απαλή μουσική και καλό κρασί, δίπλα στο φεγγαρόφωτο και ίσως καταφέρετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη της. Μια άλλη αδυναμία της είναι το τένις, οπότε, αν δεν ξέρετε, σπεύστε να κάνετε εντατικά μαθήματα για να την εντυπωσιάσετε. Αν βέβαια είστε στις προδιαγραφές της, δηλαδή, να συνδυάζετε ηρεμία με νεύρο, πάθος με ρομαντισμό και χιούμορ με σοβαρότητα.

Έξω καρδιά

Έχει απίστευτο χιούμορ η Νικολέττα Καρρά, φοβερή ενέργεια και γελάει συνεχώς. Αν τη συναντήσετε στη διπλανή ξαπλώστρα, μπορείτε να την προσεγγίσετε, αφού είναι πολύ απλό κορίτσι. Αν μάλιστα της πείτε και κάποιο ωραίο ανέκδοτο, που είναι η αδυναμία της, τότε πιάσατε για τα καλά κουβέντα, όπως λένε άτομα που τη γνωρίζουν. Αν είστε λιγομίλητος και σαν τον «Γκρινιάρη», το στρουμφάκι, μην πλησιάζετε. Και αν δεν έχετε καλογυμνασμένο κορμί, όπως η Νικολέττα (σ.σ.: ύψος 1,78 μ., βάρος 61 κιλά, μέση 61 εκ., στήθος 92 εκ., περιφέρεια 91 εκ. και πόδια χιλιόμετρα), μην αποθαρρύνεστε. Η ίδια έχει πει: «Δεν τρελαίνομαι για τους άψογους κοιλιακούς και τους γραμμωτούς μυς. Ποτέ δεν με ενέπνεαν οι πολύ ωραίοι άντρες τύπου Μπραντ Πιτ. Κι έναν άσχημο άντρα, ο οποίος είναι γοητευτικός, μπορεί να τον θεωρήσω πολύ σέξι και να μου αρέσει πολύ». Λεπτομέρεια που κοιτάζει όμως η ηθοποιός στον άντρα; Θέλει να έχει καλογυμνασμένα πόδια!