Gaga: Απολαμβάνω το σεξ μόλις δύο χρόνια

01.03.2011
Οι αποκαλύψεις –πάντα σε προσωπικό επίπεδο- δεν έχουν τελειωμό για την 24χρονη εκκεντρική τραγουδίστρια, η οποία για ακόμη μια φορά μιλά για τη σχέση της με το σεξ.


Οι αποκαλύψεις –πάντα σε προσωπικό επίπεδο- δεν έχουν τελειωμό για την 24χρονη εκκεντρική τραγουδίστρια, η οποία για ακόμη μια φορά μιλά για τη σχέση της με το σεξ.

"Μόλις πριν από δύο χρόνια άρχισα να απολαμβάνω το σεξ", παραδέχτηκε η Lady Gaga μιλώντας στο περιοδικό "Grazia", ενώ χαρακτήρισε τη στιγμή που έχασε την παρθενιά της ως "μία απόλυτα φρικτή εμπειρία".

Η διάσημη τραγουδίστρια, που πρόσφατα έκανε αίσθηση όταν έφτασε στα βραβεία Grammy μέσα σε ένα αβγό, αυτό τον καιρό προωθεί ένα κραγιόν της εταιρείας MAC, το οποίο φέρει το όνομά της και τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα πάνε υπέρ της έρευνας για τη θεραπεία του AIDS.

Στο πλαίσιο αυτής της κίνησης λοιπόν, η Gaga τονίζει το πόσο ευγνώμων είναι που σε όλη τη ζωή της έκανε ασφαλές σεξ.

"Έχασα την παρθενιά μου όταν ήμουν 17. Πρέπει όμως να πω ότι ακόμη και τότε δεν ήμουν έτοιμη και ήταν μια απόλυτα φρικτή εμπειρία. Δεν ευχαριστήθηκα καθόλου. Στη ζωή μου όχι μόνο δεν έκανα ποτέ σεξ χωρίς προφύλαξη, αλλά ζητούσα πάντα και από τους εκάστοτε συντρόφους μου να εξεταστούν προτού προχωρήσουμε", αποκάλυψε σε μια ακόμη κρίση ειλικρίνειας η Lady, τονίζοντας ότι ο,τιδήποτε άλλο θα ήταν σαν να παίζει κανείς Ρώσικη Ρουλέτα.

Η Στέφανι Τζερμανότα (Stefani Germanotta), όπως είναι το πραγματικό της όνομα, παραδέχτηκε επίσης ότι σχεδόν σε όλη τη ζωή της έβρισκε τη σεξουαλική πράξη δυσάρεστη και ότι ξεκίνησε να απολαμβάνει το σεξ με τον τωρινό της σύντροφο, Λουκ Καρλ (Luc Carl).

"Δεν απόλαυσα ποτέ το σεξ μέχρι πριν από δύο χρόνια. Τώρα έχω μια κανονική μονογαμική σχέση στην οποία νιώθω ελεύθερη να εμπιστευτώ αλλά και να αγαπήσω τον εαυτό μου. Το σεξ είναι η απόλυτη έκφραση του ότι είσαι τρωτός και για μένα ήταν σημαντικό να γνωρίζω ότι βρισκόμουν σε μια κανονική σχέση για να μπορέσει και το σεξ να είναι πηγή αγάπης και τίποτα άλλο", ολοκλήρωσε την εξομολόγησή της η γνωστή για την αγάπη της να προκαλεί Lady Gaga.

Στο βίντεο που ακολουθεί απολαύστε τη Lady Gaga στο ολοκαίνουριο κλιπ της τελευταίας της επιτυχίας "Born this way".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα