Η Ρις Γουίδερσπουν παντρεύεται... ξανά!

29.12.2010
Ράψτε τουαλέτες γιατί έχουμε γάμο! Η 34χρονη ηθοποιός του Χόλιγουντ Ρις Γουίδερσπουν αρραβωνιάστηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον ατζέντη Τζιμ Τοθ (Jim Toth).
Ράψτε τουαλέτες γιατί έχουμε γάμο! Η 34χρονη ηθοποιός του Χόλιγουντ Ρις Γουίδερσπουν αρραβωνιάστηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον ατζέντη Τζιμ Τοθ (Jim Toth).

Όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της ηθοποιού, το ζευγάρι που βγαίνει μαζί τον τελευταίο ένα χρόνο, αρραβωνιάστηκε και ετοιμάζονται να παντρευτούν και είναι μάλιστα παρά πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι!

Η Ρις γνωρίστηκε με τον 39χρονο Τζιμ τον περασμένο Γενάρη, σχεδόν ένα μήνα μετά το χωρισμό της από τον ηθοποιό Τζέικ Τζίλενχαλ (Jake Gyllenhaal) και η πρώτη κοινή τους εμφάνιση έγινε τον περασμένο Μάρτιο.

Από τότε, ο Τοθ έχει γίνει μέλος της οικογένειας της Ρις, έχει γνωρίσει τους γονείς της Τζον και Μπέτυ (στην τελετή για την παραλαβή του χρυσού αστεριού της Γουίδερσπουν στις αρχές Δεκεμβρίου ο γαμπρούλης καθόταν μαζί με τα πεθερικά) και όλοι μαζί επισκέπτονται την εκκλησία κάθε Κυριακή.

Εξίσου εξοικειωμένα με τον νέο σύντροφο της μαμάς τους, είναι και τα δυο παιδιά της 34χρονης ηθοποιού από τη Νέα Ορλεάνη, η 10χρονη Άβα (Ava) και ο 6χρονος Ντίκον (Deacon), καρπός του έρωτα και του 7ετή γάμου της με τον ηθοποιό Ράιαν Φίλιπς (Ryan Phillippe) από τον οποίο πήρε διαζύγιο το 2008.

Όσο για τις δραστηριότητες του μέλλοντα συζύγου της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού, ο Τοθ είναι ατζέντης για την φίρμα "Creative Artists Agency (CAA)" στην οποία ανήκει μεν η Ρις αλλά εκπροσωπείται από άλλο μάνατζερ.

Οι φήμες για τον επικείμενο γάμο της 34χρονης ηθοποιού ξεκίνησαν τον προηγούμενο μήνα, όταν το ζευγάρι εθεάθη να κάνει βόλτες σε γνωστά κοσμηματοπωλεία του Λος Άντζελες. Τότε η Ρις είχε αστειευτεί λέγοντας πως με όσα γράφονται για εκείνη, η μητέρα της την παίρνει κάθε λίγο και λιγάκι τηλέφωνο για να την ρωτήσει αν παντρεύτηκε ή αν πρόκειται να ξαναπαντρευτεί!

Κατερίνα Πατούλια