Η Ριάνα το γλεντάει μόνη στα Μπαρμπέιντος

29.12.2010
Οι γιορτινές ημέρες βρήκαν την ποπ σταρ Ριάνα (Rihanna) να πλατσουρίζει στα νερά των νήσων Μπαρμπέιντος, της ιδιαίτερης πατρίδας της!
Οι γιορτινές ημέρες βρήκαν την ποπ σταρ Ριάνα (Rihanna) να πλατσουρίζει στα νερά των νήσων Μπαρμπέιντος, της ιδιαίτερης πατρίδας της!

Αυτό που παρατήρησαν όλοι από την πρώτη στιγμή ήταν πως η 22χρονη Ριάνα ήταν μόνη όλη την προηγούμενη εορταστική εβδομάδα, αφού από το πλευρό της έλειπε ο αγαπημένος της Ματα Κεμπ (Matt Kemp).


Όπως έγινε γνωστό, η απουσία του Κεμπ δεν ήταν τυχαία αφού το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και κάποιες εβδομάδες, σχεδόν ένα χρόνο μετά τη γνωριμία του! Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Daily Mail", ένας στενός φίλος της Ριάνα υποστήριξε πως η σέξι τραγουδίστρια χώρισε από τον μπειζμπολίστα των "Los Angeles Dodgers", αφού τον τελευταίο καιρό δεν κατάφερναν να βλέπονται όσο συχνά θα ήθελαν.

Πάντως, η Ριάνα δεν φάνηκε να έχει βάψει μαύρα πανιά εξαιτίας του χωρισμού αλλά αντίθετα έκανε τζετ σκι και πέρασε στιγμές χαλάρωσης με συγγενείς και φίλους στη θάλασσα!

Το ειδύλιο της Ριάνα με τον 22χρονο Κεμπ ξεκίνησε πέρσι τον Δεκέμβρη και η ίδια η τραγουδίστρια είχε εξομολογηθεί το καλοκαίρι πως τα βγάζει δύσκολα πέρα με την σχέση τους που προϋποθέτει μεγάλα διαστήματα απόστασης μεταξύ τους λόγω των υποχρεώσεων τους:

"Είναι πολύ δύσκολο γιατί είμαστε μακρυά ο ένας από τον άλλο τον περισσότερο καιρό και τα προγράμματά μας είναι πολύ απαιτητικά. Όσο περνάει ο καιρός, γίνεται ακόμα πιο δύσκολο", είχε δηλώσει τότε η Ριάνα για να συμπληρώσει πως αγαπάει μεν τον Ματ αλλά γάμος στα σκαριά δεν υπάρχει!

Πάντως, ο Κεμπ ήταν ο πρώτος άντρας που είχε συνάψει δεσμό με την Ριάνα μετά τον ξυλοδαρμό της από τον πρώην αγαπημένο της Κρις Μπράουν την βραδιά των Βραβείων Γκράμι το 2009!

Κατερίνα Πατούλια