Λάτσιος - Μανωλίδου: Μυστικό δείπνο στα βόρεια προάστια

23.12.2010
Μυστικό ραντεβού είχαν την περασμένη Παρασκευή ο Γιάννης Λάτσιος και η Ευγενία Μανωλίδου σε εστιατόριο της Κηφισιάς.

Μυστικό ραντεβού είχαν την περασμένη Παρασκευή ο Γιάννης Λάτσιος και η Ευγενία Μανωλίδου σε εστιατόριο της Κηφισιάς.

Το διευθυντικό στέλεχος και η παρουσιάστρια είχαν μια δίωρη συνάντηση, προκειμένου να συμφωνήσουν για κάποια πράγματα σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας της Ευγενίας Μανωλίδου με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Φυσικά, το ραντεβού αυτό δεν θέλησαν να γίνει στα γραφεία του καναλιού, αφού αμέσως θα γίνονταν γνωστές οι προθέσεις τους, κάτι που δεν ήθελε καμία πλευρά πριν τα βρουν σε όλους τους τομείς και τελικά δώσουν τα χέρια.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνάντησής τους στο κινέζικο εστιατόριο συζήτησαν σοβαρά για κάθε λεπτόμερεια και κάθε ενδεχόμενο μιας νέας συνεργασίας. Μεταξύ αυτών και το οικονομικό μέρος, που λέγεται ότι ήταν αρκετά υψηλό. Ο κ. Λάτσιος, ούτε λίγο ούτε πολύ, της είπε ότι τη θέλει στο δυναμικό του καναλιού και μάλιστα της έκανε δύο προτάσεις. Η πρώτη αφορούσε το «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» και η δεύτερη την παρουσίαση μιας άλλης εκπομπής. Κάποιο μελλοντικό concept, που έχουν στα σκαριά οι υπεύθυνοι του καναλιού. Το πιο πιθανό λοιπόν είναι να δούμε σύντομα την κ. Μανωλίδου και πάλι στο πλευρό του Ηλία Ψινάκη και του Βαγγέλη Περρή.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ