Μαζί στο «Dancing with the Stars»

29.12.2010
Ο Αντώνης Ρέμος ανάμεσα σε δύο αγάπες: τη νυν Υβόννη Μπόσνιακ και την πρώην Ζέτα Μακρυπούλια! Οι τρεις τους θα συναντηθούν στο πλατό του «Dancing with the Stars 2», όπου και θα χορέψουν προκαλώντας φυσικά το ενδιαφέρον του κοινού και κάνοντας τα μηχανάκια της AGB να χτυπήσουν κόκκινο!

Η αρχική ιδέα των υπευθύνων του ANT1 ήταν μία από τις επώνυμες χορεύτριες του σόου να είναι η Υβόννη Μπόσνιακ. Φυσικά, αν ανάμεσα στους επωνύμους ήταν και ο Αντώνης Ρέμος, σκέφτηκαν ότι θα είχαν χτυπήσει φλέβα χρυσού! Όλα φαίνονται να εξελίσσονται κατ’ ευχήν και μετά και την υπογραφή της Ζέτας Μακρυπούλια για τη θέση της παρουσιάστριας του σόου για δεύτερη φορά, θα δούμε και τους τρεις στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση. Κι αυτό γιατί μετά το χωρισμό τους Αντώνης και Ζέτα, αν και διατηρούν άριστες σχέσεις, δεν έχουν συναντηθεί πουθενά μέχρι σήμερα.

Η χαμηλών τόνων Υβόννη, που δεν χαλάει το χατίρι του αγαπημένου της, δεν έχει φέρει καμιά αντίρρηση για τη συνύπαρξη των τριών στο πλατό. Μάλιστα, ήδη έχουν προχωρήσει και οι συζητήσεις με τον αγαπημένο τραγουδιστή, προκειμένου να βρει χρόνο στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και να μπορέσει ν’ ανταποκριθεί στις δύσκολες απαιτήσεις του σόου. Ούτε η Ζέτα όμως έφερε καμιά αντίρρηση, καθώς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Αντώνη Ρέμο και, κυρίως, γνωρίζει πως μια τέτοια συνύπαρξη θα τίναζε τις θεαματικότητες στα ύψη.

Αν τελικά ο τραγουδιστής δεν καταφέρει να βρει πολύ χρόνο, το σχέδιο δεν πρόκειται να ναυαγήσει, καθώς αναμένεται να γίνει ένα special guest που θα συζητηθεί. Αυτές τις μέρες ολοκληρώνονται οι τελευταίες συζητήσεις για το σόου, ώστε να οριστικοποιηθούν τα ζευγάρια που θα χορέψουν, ενώ οι υπεύθυνοι της παραγωγής σκέφτονται κάποια γυρίσματα να γίνουν ακόμη και στο εξωτερικό.