Η ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΕΟΠΤΩΧΟΥ

23.12.2010
Σύμφωνα με νομοσχέδιο που η κυβέρνηση θα φέρει αμέσως μετά τις γιορτές, ανοίγουν τα κλειστά επαγγέλματα. Διερωτώμαι, για τα ανοιχτά που έκλεισαν τι προτίθεται να κάνει;

Κι ακόμα: Με στόχο την είσπραξη 7 δισ. ευρώ από αποκρατικοποιήσεις βαδίζει η κυβέρνηση για την επόμενη τριετία. Οχ!

Επιτέλους, οι ομοφυλόφιλοι δικαιώθηκαν στην Αμερική. Ο στρατός δεν θα κάνει διακρίσεις σε βάρος τους. Οποία κατάκτηση! Πώς το είχε πει ο Όσκαρ Ουάιλντ; Ότι οι Αμερικανοί είναι ο μόνος λαός που πέρασε από τη βαρβαρότητα στην παρακμή χωρίς να δημιουργήσει πολιτισμό.

Ασφαλιστική εταιρεία διαφημίζεται συνεχώς στους ραδιοφωνικούς σταθμούς προς άγραν πελατών, με την υπόσχεση πως εφόσον ασφαλίσουν τα αυτοκίνητά τους σ’ αυτήν, θα τους πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας. Τηλεφώνησα ο αφελής και μου είπαν βεβαίως... ΑΝ όμως μπείτε και σ’ ένα πρόγραμμα συνταξιοδότησης! Μήπως κάποιοι ψάχνουν για κορόιδα;

Στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας αποκαλύφθηκε πως τα χάπια λεναλιδομίδης αυξάνουν τη διάρκεια ζωής. Ε με την παρούσα ποιότητά της... μάλλον δεν θα πάρω.

Τελικά, η μόνη ελπίδα που έχει η κυβέρνηση για να τα βγάλει πέρα με τους οδηγούς λεωφορείων είναι να βάλει τους εμπόρους να μαλλιοτραβηχτούν μαζί τους. Ήδη οι δεύτεροι ρίχνουν στους πρώτους το φταίξιμο για την αναδουλειά τους. Είναι όμως τόσο παλιό το σύστημα να βάζεις διαφορετικά σωματεία να τσακώνονται για να κρύψεις τον πραγματικό φταίχτη, που αναρωτιέμαι πώς πιάνει ακόμα. Στο μεταξύ, οι Αθηναίοι ανακαλύπτουν τις χαρές του ποδαρόδρομου.

«Αλλάζουμε ή βουλιάζουμε», δήλωσε ο Ραούλ Κάστρο. Και οικιακές βοηθοί από την Κούβα οσονούπω. Θυμηθείτε με...

ΥΓ.: Καλά, επί Σημίτη δεν είχαν απαγορευτεί τα φρουτάκια; Τώρα, επί Παπανδρέου, γιατί επιστρέφουν;