Μαστροκώστα: Τα έχω όλα, δεν ζητάω τίποτα

29.12.2010
Τα φετινά Χριστούγεννα για τη Γωγώ Μαστροκώστα έχουν ιδιαίτερη σημασία.

Τα φετινά Χριστούγεννα για τη Γωγώ Μαστροκώστα έχουν ιδιαίτερη σημασία. Έχει τα αγαπημένα της πρόσωπα και την υγεία της, και είναι αυτό που ακριβώς θέλει.

Πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τη Γωγώ να έχει εισαχθεί επειγόντως στο χειρουργείο εκ νέου με σοβαρό πρόβλημα. Η γυμνάστρια αντέδρασε με παροιμιώδη ηρεμία, λέγοντας απλώς σε όσους ανησυχώντας την πήραν τηλέφωνο: «Πώς είναι δυνατόν να έχω πρόβλημα με την υγεία μου και να διασκεδάζω το ίδιο βράδυ; Είμαι απολύτως καλά».

«Έτσι είναι πλέον η Γωγώ. Αντιμετωπίζει τα πάντα με θετική διάθεση και ηρεμία. Μετά τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε έχει αλλάξει τη θεωρία της πάνω σε πολλά πράγματα», μας είπε πρόσωπο που βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια κοντά στην παρουσιάστρια.

Ένα γιορτινά στρωμένο τραπέζι με συγκεντρωμένα γύρω τα αγαπημένα της πρόσωπα, αληθινές ευχές, δώρα συμβολικά, αλλά με ιδιαίτερη σημασία... Έτσι θα περάσει τα φετινά Χριστούγεννα η Γωγώ με την οικογένειά της στην Αράχοβα. «Θέλαμε να φύγουμε λίγες ημέρες, να αλλάξουμε και παραστάσεις», λέει στους φίλους της. Εκεί, ανήμερα τα Χριστούγεννα, θα βρίσκεται και η μητέρα της, η κυρία Σπυριδούλα, αλλά και η αδερφή της Φώφη με τον άντρα της, όπως και ο αδερφός της Δημήτρης με τη γυναίκα του Μάρω, οι οποίοι λειτουργούν και το καφέ που είχε ανοίξει πριν από μερικά χρόνια στο Μεσολόγγι.

«Όλοι λατρεύουν τη μικρή Βικτώρια και δεν βλέπουν την ώρα να της δώσουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα της. Βέβαια, καμιά φορά η Γωγώ τους μαλώνει, γιατί δεν θέλει να την κακομαθαίνουν κάνοντάς της όλα τα χατίρια», μας είπε φίλη της παρουσιάστριας.

Το μόνο βέβαιο είναι πως η Γωγώ φέτος θα περάσει τα ωραιότερα Χριστούγεννα από ποτέ. Το μυστικό της; Δεν είναι αχάριστη και παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ευχαριστεί τον Θεό για όλα όσα έχουν έρθει στη ζωή της.