Trend Les Copains

16.07.2002
Τι συμβαίνει όταν ένας οίκος αποφασίζει να παίξει ταυτόχρονα με την ανδρική και τη γυναικεία μόδα; Το αποτέλεσμα είναι μία κολεξιόν άκρως καλοκαιρινή, χαρούμενη και νεανική.
Τι συμβαίνει, όταν ένας οίκος αποφασίζει να παίξει ταυτόχρονα με την ανδρική και τη γυναικεία μόδα; Το αποτέλεσμα είναι μία κολεξιόν άκρως καλοκαιρινή, χαρούμενη και νεανική. Μία κολεξιόν σε λευκό, φούξια, ραζ παλ και κερασί που δένουν χρωματικά με διαχρονικές πινελιές όπως το γκρι, το καφέ και το μαύρο.
Ταγιέρ, ανδρικά κοστούμια, φορέματα, παντελόνια, μπλούζες... όλες οι δημιουργίες τονίζουν τη θηλυκότητα. Από μουσελίνα, οι μπλούζες είναι ασύμμετρες, με βολάν, βαθύ ντεκολτέ και μανίκια-νυχτερίδα. Τα παντελόνια "παίζουν", άλλοτε σε στενή και άλλοτε σε φαρδιά γραμμή. Οι φούστες, με πολλά βολάν, παραπέμπουν στην Εσμεράλντα. Το κόκκινο φουλάρι στο κεφάλι θυμίζει γυναίκες-πειρατές ή τσιγγάνες. Οι γραβάτες, τα πουλόβερ και τα σεμιζιέ... αποκαλύπτονται μέσα από ανδρικά σακάκια και δίνουν μία σέξι διάσταση στην εμφάνιση.
Άλλωστε, στόχος του οίκου Trend Les Copains είναι η κομψότητα, που μεταφέρει την αίγλη ενός ανδρόγυνου style με θηλυκή και ασιόδοξη διάθεση!