Σέξι και άνετη στο σπίτι!

13.01.2009
Κάνει κρύο, καιρός για δύο! Αφού και ο καιρός το επιτρέπει, μπορείς να μείνεις μέσα με τον καλό σου και να μαγειρέψετε, να δείτε ταινίες και γενικότερα να χαλαρώσετε. Το ότι θα μείνεις μέσα όμως, δεν

Κάνει κρύο, καιρός για δύο! Αφού και ο καιρός το επιτρέπει, μπορείς να μείνεις μέσα με τον καλό σου και να μαγειρέψετε, να δείτε ταινίες και γενικότερα να χαλαρώσετε. Το ότι θα μείνεις μέσα όμως, δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι χύμα στο κύμα και να τον υποδεχτείς με τα ρόλει στο κεφάλι, την ώρα που βγάζεις το ‘μουστάκι’ σου! Εννοείται ότι δεν θα βάλεις 12ποντη γόβα, αλλά ούτε και το τρύπιο παντοφλάκι. Παν μέτρον άριστον!

Ενδυμασία: λόγω χειμώνα, οι επιλογές είναι πολλές. Αν μη τι άλλο, η μόδα ‘δουλεύει’ για σένα και βγάζει φόρμες παντός σχεδίου. Προτίμησε αυτές σε πιο στενή γραμμή όπως είναι τα φορμοπαντέλονα ή τύπου βράκες που στενεύουν στη μέση και κάτω στα πόδια. Απόφυγε τις αντρικές φόρμες που κρέμονται και είναι εντελώς αντιθηλυκές. Bάλε ένα T-shirt , και πάλι, όχι ξεχειλωμένο και μακρύ. Από πάνω, μπορείς να βάλεις ένα λεπτό ζακετάκι ή λεπτή κάπα που φέτος είναι το απόλυτο τρεντ. Όσο για τα ποδαράκια που κρυώνουν, προτίμησε ένα ζευγάρι λεπτές κάλτσες(όχι γεροντίστικες αλλά σε ανοιχτό χρώμα) ή λεπτά παντοφλάκια που θυμίζουν μπαλαρίνες χωρίς τα αρκουδάκια, πιγκουινάκια και Άγιους Βασίληδες! Εναλλακτική λύση: εάν ανήκεις στα κορίτσια που ζεσταίνονται πολύ και δεν αντέχουν πολλά ρούχα ή κάλτσες στο σπίτι, βάλε ένα νυχτικό μέχρι το γόνατο(για να νιώθεις άνετα) και μείνε ξυπόλητη, με την προϋπόθεση ότι έχεις περιποιημένο πεντικιούρ!

Μαλλιά: κάνε στα μαλλιά σου αυτό που θα έκανες και αν πήγαινες για έναν καφέ. Μην τα πιάσεις με κλάμερ ή να είσαι αναμαλλιασμένη λες και μόλις ξύπνησες! Πιάσε τα σε μία κομψή αλογοουρά ή άφησέ τα κάτω. Εάν είναι ίσια, χτένισέ τα. Δεν είναι κακό! Επίσης, μπορείς να τα στερεώσεις με μία στέκα ή κορδέλα για να φαίνονται περιποιημένα κι ας μην είναι!

Μακιγιάζ: προς Θεού, μην κάνεις smokey-eye και μην κάτσεις μισή ώρα μπροστά στον καθρέφτη προσπαθώντας να πετύχεις τα τέλεια κόκκινα χείλη! Θα σε περάσει για τρελή και σίγουρα θα γελάσει με την καρδιά του! Μπορείς να βάλεις απαλή βάση για να καλύψεις τυχόν ατέλειες ή σπυράκια, λίγο ρουζ για ροδαλά μάγουλα και λιποζάν για σκασμένα χείλη!

Διάθεση: η διάθεση που θα έχεις είναι το Α και το Ω για το αν πρέπει ή όχι να τον καλέσεις σπίτι σου. Αν έχεις τις μαύρες σου, δεν ξέρεις τι σου φταίει ή είσαι κρυωμένη, καλύτερα να μην ‘πληρώσει αυτός τη νύφη’. Πρέπει να είσαι χαλαρή, ευδιάθετη και ξεκούραστη για να περάσεις καλά κι εσύ κι αυτός!