7 μυστικά για υπέροχο στυλ ακόμα και στο κρύο!

27.02.2015
Κάθε φορά που ετοιμάζεσαι να βγεις από το σπίτι και διαπιστώνεις ότι βρέχει καρεκλοπόδαρα, εκνευρίζεσαι! Προβληματίζεσαι για το τι να βάλεις γιατί φοβάσαι μην φας και καμιά τούμπα με ακατάλληλα παπούτσια

Κάθε φορά που ετοιμάζεσαι να βγεις από το σπίτι και διαπιστώνεις ότι βρέχει καρεκλοπόδαρα, εκνευρίζεσαι! Προβληματίζεσαι για το τι να βάλεις γιατί φοβάσαι μην φας και καμιά τούμπα με ακατάλληλα παπούτσια! Σιχαίνεσαι να ντύνεσαι σαν κρεμμύδι λόγω του πολικού ψύχους και νιώθεις σαν Εσκιμώος όταν φοράς δεκάδες(λέμε τώρα)ρούχα για να αντέξεις στο αγιάζι! Κι όμως, μπορείς να διατηρήσεις το στυλ σου σε κάθε εποχή και θερμοκρασία αρκεί να έχεις πάντα κατά νου τα εξής tips!

Βήμα πρώτο: Παπούτσια: μην φοβάσαι τις μπότες! Υπάρχουν πολλές ίσιες που είναι ιδιαίτερες και in fashion σε κάθε χρώμα και... τιμή! Ειδικά στα μεγάλα κρύα, θα λατρέψεις τις γούνινες αφράτες μπότες που είναι πολύ χαριτωμένες! Όσες από εσάς κάνετε μικρές εξορμήσεις στα χιόνια, θα διαπιστώσετε ότι είναι σούπερ απαραίτητες για όλες τις ώρες! Εάν είσαι κορίτσι της πόλης και μισείς τα ίσια παπούτσια, φόρεσέ τα μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου σώα κι ασφαλής, και φρόντισε να έχεις μαζί σου ένα ζευγάρι γόβες για να αλλάξεις μετά!

Βήμα δεύτερο: Ναι στα στενά τζιν! Aκόμα και αν δεν ανήκεις στις φαν των τζιν, εντούτοις, το χειμώνα θεωρείται απαραίτητο κομμάτι της γκαρνταρόμπας όχι μόνο επειδή σε προστατεύουν από το κρύο αλλά επειδή πάνε και με τις μπότες! Επίσης, συνδυάζονται με τα πάντα! Πουκάμισα, ζακέτες, πουλοβεράκια, καζάκες κλπ. Ένα ή δύο τζιν καλής ποιότητας δεν θα σε προδώσουν ποτέ!

Βήμα τρίτο: Αξεσουάρ: εδώ δεν έχεις παράπονο! Βάλε ανενόχλητη πασμίνα ή κασκόλ, σκουφάκι ή μπερέ, γούνινα αυτιά, γάντια παντός σχεδίου και χρώματος! Κανείς δεν θα σε πει παραφορτωμένη αφού κάνει κρύο! ΠΡΟΣΟΧΗ: το ότι μπορείς να τα βάλεις όλα μαζί, δεν σημαίνει ότι θα βάλεις και δέκα διαφορετικά χρώματα. Δεν χρειάζεται να σετάρεις τα γάντια με το κασκόλ, αλλά φρόντισε να είναι χρωματικά παρόμοια.

Βήμα τέταρτο: Χοντρά υφάσματα: είναι η εποχή που μπορείς να βάλεις τα αξιαγάπητα χοντρά πουλόβερ με ‘λαιμό’ ή και τα φορέματα στο ίδιο ύφασμα. Εάν ανήκεις στους ανθρώπους που δεν αντέχουν τα πολύ βαριά ρούχα, προτίμησε δύο ή τρία λεπτά μπλουζάκια μαζί ώστε να βγάλεις κάποιο αν σε ζεσταίνει.

Βήμα πέμπτο: Κάνε φίλη την ομπρέλα! Όσο έχουμε χειμώνα, καλό είναι να έχεις πάντα μέσα στην τσάντα σου μία ομπρέλα, καλού-κακού! Αγόρασε και μία εφεδρική γιατί σε περίπτωση δυνατού αέρα, μπορεί να σπάσει.

Βήμα έκτο: Πολλή υγρασία! Υπάρχει πιθανότητα να βρέχει αλλά να μην κάνει κρύο! Τσέκαρε τον καιρό προτού φύγεις γιατί μπορεί να ντυθείς σαν ορειβάτης κι έξω να κάνει ζέστη! Δεν θες να ιδρώνεις και να ξεφυσάς για το υπόλοιπο της ημέρας!

Βήμα έβδομο: Στεγνά ρούχα πάντα! Κι έσπασε ο διάολος το ποδάρι του, σ’έπιασε βροχή και δεν είχες ομπρέλα! Όταν γυρίσεις σπίτι, φρόντισε να στεγνώσεις τα ρούχα σου από το νερό και τη λάσπη και καθάρισε αμέσως τα παπούτσια σου για να μην χρειαστείς καθαριστήριο.