Η Βικτόρια Μπέκαμ ποζάρει με τα εσώρουχα!

14.01.2009
Μετά τον Ντέιβιντ Μπέκαμ ήρθε η σειρά της συζύγου του, Βικτόριας να φωτογραφηθεί μόνο με τα εσώρουχα της για τη νέα καμπάνια του Armani. Τι κι αν η posh δήλωνε κατά καιρούς ότι δε νιώθει άνετα με το σώμα της και δεν της αρέσει καθόλου η θέα του γυμνού κοριού της;
Μετά τον Ντέιβιντ Μπέκαμ ήρθε η σειρά της συζύγου του, Βικτόριας να φωτογραφηθεί μόνο με τα εσώρουχα της για τη νέα καμπάνια του Armani. Τι κι αν η posh δήλωνε κατά καιρούς ότι δε νιώθει άνετα με το σώμα της και δεν της αρέσει καθόλου η θέα του γυμνού κοριού της; Ξεπέρασε κάθε ενδοιασμό κι έγινε το κεντρικό πρόσωπο της γυναικείας σειράς εσωρούχων του διάσημου σχεδιαστή και προσωπικού της φίλου.

Η φωτογράφηση έγινε σε ένα μοτέλ στο Λος Άντζελες και το κόσνεπτ είναι ιδιαίτερα... αισθησιακό. Σε αυτό βοηθούν και οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες, ενώ η Βικτόρια ποζάρει αισθησιακά πάνω στο κρεβάτι του μοτέλ. Πότε είναι ξαπλωμένη, πότε καθισμένη στην άκρη του κρεβατιού, κοιτώντας τον φακό, ενώ πέφτει πάνω της διακριτικό φως... Και το κυριότερο; Φοράει μόνο εσώρουχα και ψηλοτάκουνες γόβες!

Ο Τζόρτζιο Αρμάνι δήλωσε ότι επέλεξε την Μπέκαμ, επειδή πρόκειται για μία σταρ που ασχολείται πολύ με τη μόδα και την κατέχει περισσότερο από κάθε άλλη διάσημη γυναίκα. Η κολεξιόν θα είνναι διαφορετική κάθε εποχή, αν και θα υπάρχουν κάποια κλασικά κομμάτια. Ανάλογα με την εποχή θα προσαρμόζονται και τα χρώματα, αν και αυτά που θα παίζουν κυρίως είναι το ροζ, το μπλε και το πράσινο.