Η Μαντόνα ποζάρει για τη Louis Vuitton.

04.12.2008
Η Μαντόνα έχει βαλθεί να αποδείξει στον Γκάι Ρίτσι τι έχασε, καθώς ξαναχτυπά με σέξι πόζες διαφημίζοντας την νέα κολεξιόν Louis Vuitton.

Η Μαντόνα έχει βαλθεί να αποδείξει στον Γκάι Ρίτσι τι έχασε, καθώς ξαναχτυπά με σέξι πόζες διαφημίζοντας την νέα κολεξιόν Louis Vuitton.

Τα σχόλια για τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από την άφιξη της στην Αργεντινή, μπορεί να μην ήταν κολακευτικά -υποστήριζαν ότι το πρόσωπο της έχει αποστεωθεί- αλλά με την νέα φωτογράφηση που έκανε για τον δημοφιλή οίκο έρχεται να τα διαψεύσει!

Η "βασίλισσα της ποπ" ποζάρει αυτάρεσκα, κρατώντας το ένα πόδι στο αέρα, για να επιδείξει με καμάρι τα καινούργια πέδιλα του οίκου, αλλά και την καλή φυσική κατάσταση της, παρά τα 50 της χρόνια. Δεν αποκλείεται βέβαια, να θέλει να εντυπωσιάσει και το καινούργιο αμόρε της Αλεξ Ροντρίγκεζ.

Η φωτογράφηση για την κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2009 του Louis Vuitton έγινε σε ένα τυπικό γαλλικό μπιστρό από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Στίβεν Μαϊζέλ, ο οποίος εγκαινίασε έτσι τη συνεργασία του με τον διάσημο οίκο.

Η νέα καμπάνια θα εμφανιστεί στα περιοδικά και σε αφίσες τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Ο σχεδιαστής Μαρκ Τζέικομπς, επικεφαλής της Louis Vuitton από το 1997, δήλωσε ότι ήθελαν το αποτέλεσμα να είναι "έντονο, αισθησιακό και ατμοσφαιρικό. Για να το πετύχουμε, χρειαζόμασταν την απόλυτη performer, και για μένα αυτή είναι η Μαντόνα".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ