Γίνε κούκλα σε 15 λεπτά!

02.12.2008
Δεν ακούς το ξυπνητήρι το πρωί με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνεις να φτιάξεις τα μαλλιά σου; Μήπως έγινες μαμά και δεν έχεις χρόνο πια για ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο λίγο πριν πας

Πάλι δεν άκουσες το ξυπνητήρι το πρωί, με αποτέλεσμα να μην προλάβεις να φτιάξεις τα μαλλιά σου; Μήπως έγινες μαμά και δεν έχεις χρόνο πια για μία ώρα προετοιμασίας λίγο πριν πας στη δουλειά; Γι αυτό είμαστε εμείς εδώ, για να σου πούμε πώς θα τα προλάβεις όλα μέσα σε ένα τεταρτάκι και ταυτόχρονα να είσαι μια θεά!

ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ:

  • Βασικά προϊόντα περιποίησης
  • Τζιν ή μαύρο παντελόνι
  • Ψηλά τακούνια
  • Απλά t-shirt ή φανελάκια
  • Κόσμημα για το λαιμό σε έντονο χρώμα
  • Πουλοβεράκι ή ελαφρύ παλτό

    Προσωπική υγιεινή: το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις χρόνο για ένα ντους και να πλύνεις τα δόντια σου! Οι βασικοί κανόνες υγιεινής δεν κάνουν μόνο εσένα να νιώθεις όμορφα αλλά και τους άλλους μαζί σου! ΣΥΜΒΟΥΛΗ: δεν είναι ανάγκη να λούζεσαι κάθε μέρα. Εξάλλου, τα μαλλιά στρώνουν καλύτερα την επόμενη μέρα, άσε που πρέπει να λαδώνουν φυσικά! Μην το παρακάνεις όμως και δείχνεις άλουστη!

    Ξύριζε πάντα τις μασχάλες σου μετά το ντους αλλά και τα πόδια από το γόνατο και κάτω, εάν σκοπεύεις να βάλεις φούστα ή κάτι ανάλογο. ΣΥΜΒΟΥΛΗ: αντί για αφρό ξυρίσματος ή σαπούνι, προτίμησε κρέμα μαλλιών, που κάνει το δέρμα απίστευτα απαλό! Δεν θα χρειάζεσαι υδατική λοσιόν!

    Μακιγιάζ: βάλε απλά την αγαπημένη σου ενυδατική κρέμα και λίγο κονσίλερ κάτω από τα μάτια και στις άκρες της μύτης. Πέρασε το πρόσωπό σου με λίγη τερακότα που θα σου δώσει έξτρα λάμψη ώστε να μην χρειαστείς βάση ή μεικαπ. Τελείωσε με μπόλικη μάσκαρα και λίγο μολύβι στο πάνω μέρος του ματιού. ΣΥΜΒΟΥΛΗ: εάν βιάζεσαι πάρα πολύ, βάλε γκλος στο αυτοκίνητο!

    Μαλλιά: βούρτσισέ τα μια-δυο φορές (μόνο αν έχεις ίσια μαλλιά!). Αν είναι λαδωμένα, βάλε λίγη από την πούδρα σου γύρω από τη χωρίστρα. Με αυτόν τον τρόπο, απορροφάται το λάδι των μαλλιών. Στη συνέχεια, ψέκασέ τα με νερό και στέγνωσέ τα με πιστολάκι με τη βοήθεια μιας χοντρής βούρτσας. Τα μαλλιά σου θα αποκτήσουν περισσότερο στυλ και όγκο. Αν έχεις μακριά μαλλιά μάζεψέ τα σε ένα μικρό σινιόν, που είναι τόσο της μόδας φέτος. Χαλαρό ή σφιχτό, ψηλά η χαμηλά στον αυχένα, δεν έχει σημασία: σε κάθε περίπτωση το σινιόν σε δείχνει περιποιημένη και δίνει στυλ. ΣΥΜΒΟΥΛΗ: για να κάνεις πιο γρήγορα, ψέκασε με νερό και βάλε λίγο τζελ ανακατεύοντάς τα με τα δάχτυλά σου. Θα αποκτήσεις αμέσως το στυλ παραλίας! Όσες από εμάς έχουμε σγουρά μαλλιά, τα αφήνουμε όπως είναι, δίνοντάς τους απλά λίγο όγκο με ξάσιμο και λακ.

    Ρούχα: σκέψου γρήγορα και αποφασιστικά! Για να το πετύχεις αυτό, πρέπει να διαθέτεις τα βασικά ώστε να μην ψάχνεσαι και κάνεις την ντουλάπα άνω-κάτω! Για τη δουλειά προτίμησε μία φούστα ή στενό μαύρο παντελόνι ενώ αν θες να πας μια βόλτα, βάλε το διαχρονικό τζιν! Μπορείς να συνδυάσεις και τα δύο στυλ με ένα κλασικό λευκό t-shirt ή φανελάκι και από πάνω ρίξε ένα πουλοβεράκι, σακάκι, ζακέτα ή ένα ελαφρύ παλτό. ΣΥΜΒΟΥΛΗ: αν τσαλακωθεί η μπλούζα ή το πουκάμισό σου, πίεσέ το ελαφρά με ένα υγρό κομμάτι υφάσματος. Λειτουργεί όπως και το σίδερο και μην φοβάσαι! Στεγνώνει γρήγορα!

    Κοσμήματα: αν είσαι τύπος που δεν πάει πουθενά χωρίς ρολόι, βάλτο και ως αξεσουάρ εναλλάσσοντας τα λουράκια. Μια κλασική λύση είναι ένα κόσμημα για το λαιμό σε έντονο χρώμα για πιο... φωτεινό στυλ!

    Παπούτσια: ξέρεις ήδη ότι με τις ψηλές γόβες, δείχνεις απλά υπέροχη! Προτίμησε το κλασικό μαύρο ματ δέρμα που είναι πασπαρτού για κάθε ντύσιμο και είναι διαχρονικό!