Ετοιμάσου σε 10 λεπτά!

04.11.2008
Ακόμα κι αν ξεχνάς ή δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς τι θα βάλεις αύριο, και πάλι μπορείς να βγεις από το σπίτι δείχνοντας επαγγελματίας ή απλά casual!

Ακόμα κι αν ξεχνάς ή δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς τι θα βάλεις αύριο και πάλι μπορείς να βγεις από το σπίτι δείχνοντας μια σοβαρή επαγγελματίας ή απλά casual. Αρκεί να διαθέσεις λίγη ώρα το σαββατοκύριακο και θα ξεμπλέξεις μια κι έξω!

TI ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ:

Μια ντουλάπα με συρτάρια

Πολλή όρεξη για οργάνωση

Βήμα πρώτο: ξεχώρισε τα ρούχα της δουλειάς, από αυτά του σαββατοκύριακου. Οι επιλογές έτσι, θα είναι λιγότερες και είναι πιο εύκολο να δεις τι είναι κατάλληλο και τι όχι.

Βήμα δεύτερο: μην χάνεις χρόνο ψάχνοντας το σωστό καλσόν ή τα σετ εσωρούχων. Απλά γέμισε το συρτάρι με τα απολύτως απαραίτητα: καλσόν σε ποικιλία χρωμάτων, ένα ή δύο από τα καλύτερα σουτιέν σου κι ένα ή τρία-τέσσερα βασικά ζευγάρια εσωρούχων. Μπορείς να προσθέσεις οτιδήποτε άλλο θεωρείς εσύ βασικό.

Βήμα τρίτο: πάντα να έχεις σιδερωμένα ρούχα για περίπτωση εκτάκτου ανάγκης!

Βήμα τέταρτο: ποτέ μην φυλάς στην ντουλάπα ρούχα που τους λείπουν κουμπιά. Το ίδιο ισχύει για τα λεκιασμένα, αλλά και για όσα ρούχα χρειάζονται στρίφωμα. Έτσι, όταν έρθει ώρα να φύγεις, θα αποφύγεις τις δυσάρεστες εκπλήξεςι! Κράτα ότι χρειάζεται διόρθωση σε ένα συγκεκριμένο σημείο και αφιέρωσε μια συγκεκριμένη ώρα κάθε τόσο για να φτιάξεις, ή να τα δώσεις να σου τα φτιάξουν έξω.

Βήμα πέμπτο: μία έξυπνη επιλογή είναι τα πλεκτά ρούχα. Είναι απόλυτη μόδα φέτος και δεν χρειάζονται σιδέρωμα, γιατί πολύ απλά δεν τσαλακώνονται. Άσε που σου επιτρέπουν να φύγεις από το σπίτι κυριολεκτικά... τρέχοντας!

Βήμα έκτο: οργάνωσε τα πάντα μέσα στη ντουλάπα με βάση το χρώμα. Είναι ένα εγγυημένο και δοκιμασμένο κόλπο που θα σου λύσει τα χέρια.

ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ: έχε πάντα πρόχειρα μερικά κομμάτια σε ουδέτερα χρώματα (μαύρο, μπεζ, γκρι, ή σκούρο μπλε) που να μπορούν να συνδυαστούν σε στυλ mix 'n' match σε κάθε περίσταση. Δεν θα αναρωτηθείς ποτέ ξανά για το τι να βάλεις.