Η Νike στηρίζει τον χορό!

04.11.2008
Free your style είναι το νέο σύνθημα της ΝΙΚΕ. Η Nike ήρθε σε επαφή με 16 κορυφαίους Ευρωπαίους χορευτές και τους ζήτησε να δημιουργήσουν το δικό τους "κομμάτι που θα συζητηθεί" χρησιμοποιώντας τη δημιουργικότητα, τις τεχνικές και την ενέργειά τους!

"Free your style" είναι το νέο σύνθημα της ΝΙΚΕ.

Μια απ' τις κορυφαίες εταιρείες αθλητικών ειδών, η Nike, ήρθε σε επαφή με 16 κορυφαίους Ευρωπαίους χορογράφους και τους ζήτησε να δημιουργήσουν το δικό τους "κομμάτι που θα συζητηθεί" χρησιμοποιώντας τη δημιουργικότητα, τις τεχνικές και την ενέργειά τους!

Έτσι, την 1η Νοεμβρίου 2008 πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι ο διαγωνισμός "Bring Your Troupe", όπου και οι δεκάξι χορογράφοι μαζί με τις επιλεγμένες χορευτικές ομάδες τους εμφανίστηκαν ζωντανά και αναμετρήθηκαν για το 1ο βραβείο των 5000 Ευρώ.

Προωθώντας αυτό που ξεκίνησε σαν ένα "υπόγειο" κίνημα στον ευρύτερο τομέα του χορού, η Nike δημιούργησε μια ειδική ιστοσελίδα στο MySpace με τίτλο "Free Your Style" (Απελευθέρωσε το Στυλ Σου) , η οποία παρουσιάζει σε λεπτομέρειες τη διοργάνωση και το νέο παπούτσι της εταιρείας ειδικά για χορό!

Τώρα, λιγότερο από δύο εβδομάδες υπομονής απομένουν και το Nike Air Troupe θα αρχίσει να διατίθεται στα καταστήματα λιανικής!

Πάτα το play και δες ένα εκπληκτικό δείγμα των χορευτικών εμφανίσεων που διαγωνίστηκαν. Αλλά για ακόμη περισσότερο χορό μπες στη διεύθυνση: http://nl.youtube.com/freeyourstyleEurope