Πώς να φορέσεις σαγιονάρες με στυλ, πέρα ​​από την παραλία

23.05.2022
Πώς να φορέσεις σαγιονάρες με στυλ, πέρα ​​από την παραλία
Πώς να φορέσεις τις σαγιονάρες, από το γραφείο μέχρι την έξοδο σου

Με το καλοκαίρι να βρίσκεται πλέον μια ανάσα μακριά και τη θερμοκρασία να ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο, τη θέση των χειμερινών ρούχων και παπουτσιών παίρνουν τα πιο ελαφριά, ανάλαφρα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Ένα διαχρονικό και κλασσικό κομμάτι της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας ήταν, είναι και θα είναι οι σαγιονάρες - πώς μπορείς όμως να τις φορέσεις με στυλ όταν δε βρίσκεσαι στην παραλία;

Πώς να φορέσεις το λευκό πουκάμισο αυτό το καλοκαίρι

Παρακάτω, θα δεις τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να φορέσεις σαγιονάρες, όταν το μαγιό δεν εμπλέκεται στο σύνολο σου:

Στο γραφείο

Μια προσέγγιση για το styling με σαγιονάρες είναι να εξισορροπήσεις την εγγενώς casual φύση αυτού του παπουτσιού με ένα παντελόνι και ασορτί φανελάκι. Συνδύασέ τις με ένα πεντικιούρ και ένα λεπτό κόσμημα και είσαι έτοιμη για τη δουλειά!

Στο brunch με τις φίλες

Αυτός ο συνδυασμός μίνι φορέματος και σαγιονάρας με τακούνι, εκτός του ότι θυμίζει κάθε diva από εφηβική ταινία στα τέλη της δεκαετίας του '90, είναι ιδανικός για το look σου στο κυριακάτικο brunch με την παρέα σου.

Απογευματινές δουλειές

Για μια εύκολη εμφάνιση για το Σαββατοκύριακο, προτίμησε ένα ψηλόμεσο ή ίσιο τζιν, ένα απλό μπλουζάκι και σαγιονάρες σε ένα πιο "επίσημο" στυλ.

Στις διακοπές

Αν ψάχνεις για ένα άνετο αλλά και στυλάτο σύνολο που μπορείς να φορέσεις στις απογευματινές σου βόλτες στις διακοπές, αυτή είναι μια καλή επιλογή: συνδύασε τις σαγιονάρες σου με ένα λινό, αέρινο παντελόνι, ασορτί top και αν η θερμοκρασία αργότερα πέσει, πρόσθεσε ένα jacket.