6 λάθη που (πιθανότατα) κάνεις όταν αγοράζεις σουτιέν

22.05.2022
6 λάθη που (πιθανότατα) κάνεις όταν αγοράζεις σουτιέν
Μπορεί να φαίνεται απλό, αλλά πολλές γυναίκες το κάνουν λάθος

Η αγορά σουτιέν μπορεί να είναι φοβιστική και εντελώς απογοητευτική. Πολύ συχνά, η διαδικασία εύρεσης των σωστών τύπων σουτιέν για το στήθος σου συνοδεύεται από μια ερώτηση: «Αγοράζεις το σωστό νούμερο/είδος σουτιέν;».

Οι τάσεις στα μαγιό που θα κυριαρχήσουν το καλοκαίρι του 2022

Παρακάτω, θα δεις τα πιο συχνά λάθη που γίνονται στις αγορές σουτιέν και πώς μπορείς να τα αποφύγεις

1. Επιλογή πολύ μεγάλου μεγέθους
Η σωστή εφαρμογή είναι το πιο σημαντικό όταν πρόκειται να βρεις το σωστό σουτιέν - και κάτι για το οποίο πολλές γυναίκες χρειάζονται βοήθεια. «Το πιο συνηθισμένο λάθος που κάνουν οι γυναίκες είναι να αγοράζουν ένα μέγεθος που είναι πολύ μεγάλο στην πλάτη και ένα μέγεθος cup που είναι πολύ μικρό», λέει η Holly Fowler, ειδική στα σουτιέν από το FigLeaves.com. «Αν το σουτιέν περιφερειακά είναι πολύ χαλαρό, το σουτιέν δεν θα σε στηρίζει σωστά».

2. Επιλέγεις πολύ μικρό μέγεθος cup
Οι γυναίκες επιλέγουν συνήθως σουτιέν που είναι πολύ μικρά στο cup. "Το σύστημα μεγεθών από το A μέχρι το D είναι πάνω από 70 ετών και δεν είναι ρεαλιστικό με τα σημερινά πρότυπα. Δεν θα χρησιμοποιούσες ακόμα και ένα τηλέφωνο που είναι τόσο παλιό!", λέει η Fowler. Ένα μεγαλύτερο μέγεθος cup διασφαλίζει ότι όλος ο πλαϊνός ιστός μπαίνει στο σουτιέν και σε βοηθά να αποφύγεις τα μη ελκυστικά εξογκώματα.

3. Επιμένεις σε ένα συγκεκριμένο στυλ
Όπως κάνουμε με ένα καλό τζιν, οι γυναίκες τείνουν να βρίσκουν ένα σουτιέν που τους αρέσει και να μένουν σε αυτό — συχνά για πολλά χρόνια. Για να συμβαδίζουμε με το σώμα μας που αλλάζει συνεχώς, είναι σημαντικό να δοκιμάζουμε νέα στυλ σουτιέν, υφάσματα και κοψίματα. Δοκίμασε τα πάντα, από pushups έως demi cup και δες τι λειτουργεί πραγματικά για το σώμα σου.

5. Δεν λαμβάνεις υπόψη το υπόλοιπο σώμα σου
Η Fowler λέει ότι πρέπει να λάβεις υπόψη αυτές τις συγκεκριμένες συμβουλές:

Εάν έχεις στενούς ώμους, δοκίμασε στυλ χιαστί.
Εάν έχεις φαρδιά πλάτη, μπορείς να δοκιμάσεις το balconette στυλ.
Εάν το στήθος σου είναι φαρδύ, δοκίμασε το balconette στυλ χαμηλού κοψίματος.
Εάν τα στήθη σου είναι κοντά μεταξύ τους, δοκίμασε ένα push-up σουτιέν.
Εάν το ένα στήθος είναι μεγαλύτερο από το άλλο, δοκίμασε να τοποθετήσεις ένα μαξιλαράκι στο cup του μικρότερου στήθους.

6. Δεν ζητάς βοήθεια
Μπορεί να είναι απίστευτα απογοητευτικό να ψωνίζεις σουτιέν χωρίς βοήθεια. Οι ειδικοί είναι εκεί για να σε βοηθήσουν και να κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη. Αξιοποίησε τους ζητώντας να σου κάνουν μέτρηση και άφησε τους να σε βοηθήσουν να επιλέξεις ένα σουτιέν που θα λειτουργήσει για το σώμα σου. Είναι μια δωρεάν υπηρεσία που θα σου εξοικονομήσει χρόνο και χρήματα.