Η Emily Ratajkowski φόρεσε τη μεγάλη τάση του καλοκαιριού με το πιο έξυπνο φόρεμα

24.05.2022
Η Emily Ratajkowski φόρεσε τη μεγάλη τάση του καλοκαιριού με το πιο έξυπνο φόρεμα
Το μοντέλο μας δείχνει ότι τα σέξι φορέματα δεν είναι μόνο για τις βραδινές εξόδους

Το να φοράς ένα «γυμνό» φόρεμα δεν είναι πλέον μόνο για τις μεταμεσονύχτιες ώρες καθώς περιμένεις στην ουρά σε ένα κλαμπ με τις φίλες σου. Αν η βραδινή έξοδος μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του στυλ σου, υπάρχει και ένας άλλος τρόπος να φορέσεις ένα σέξι φόρεμα – ακόμη και τις μεσημεριανές ώρες.

Βίκυ Καγιά: Σέξι στις Κάννες με ασύμμετρο cut out μαύρο φόρεμα

Η Rihanna είναι καινοτόμος στον τομέα «φοράω σέξι ρούχα για να πάω στο σούπερ μάρκετ» και η Emily Ratajkowski φαίνεται ότι είναι το σωστό άτομο για να ακολουθήσει τα βήματά της. Κατά τη διάρκεια μιας βόλτας της στη Νέα Υόρκη πρόσφατα, φόρεσε ένα καθαρό, μαύρο, πλισέ «γυμνό» φόρεμα με ένα χοντροκομμένο χρυσό κολιέ, αθλητικά παπούτσια και μια υπερμεγέθη πάνινη τσάντα.

Το look της Ratajkowski μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε ότι ενώ είναι εύκολο να φορέσουμε μια φόρμα και τα αθλητικά μας για να κάνουμε τα ψώνια μας στο σούπερ μάρκετ, το να φορέσεις ένα πιο σέξι και φαινομενικά βραδινό φόρεμα είναι απείρως πιο διασκεδαστικό. Ο συνδυασμός με την πάνινη τσάντα και τα αθλητικά παπούτσια αποδεικνύει ότι η αίσθηση του ρούχου είναι εύκολο να αλλάξει όταν χρειάζεται.

Μια πρακτική tote τσάντα από καμβά δεν είναι απλώς σύγχρονη, αλλά είναι ο ευκολότερος τρόπος για να «κατεβάσεις» την επισημότητα ενός ρούχου και να το κάνεις να φαίνεται να «λειτουργεί» ακόμη και μέσα στη μέρα.