Meghan Markle - Τα Zara "αντέγραψαν" αυτό το λατρεμένο της look!

24.08.2018
Meghan Markle - Τα Zara "αντέγραψαν" αυτό το λατρεμένο της look!
Ναι, υπάρχει ακόμα διαθέσιμο στη νέα συλλογή και είναι ολόιδιο με αυτό που φόρεσε η Meghan σε άλλο χρώμα!

Ήταν μία από τις πρώτες εμφανίσεις της Meghan Markle μετά τον γάμο και η πρώτη της στο ξακουστό μπαλκόνι του Buckingham Palace. Ο λόγος για την παρουσία της στην εκδήλωση Trooping the Colour, πίσω στον Ιούνιο, όπου και εμφανίστηκε με ένα ροζ Carolina Herrera σύνολο που εντυπωσίασε!

Μια απλή μίντι φούστα σε γραμμή Α και ένα μεσάτο blazer με κουμπιά στο πλάι και ελαφρώς έξωμ, κολακευτικό ντεκολτέ έκαναν τους πάντες να μιλούν για το νέο στυλ της Δούκισσας του Sussex μετά τον γάμο που, τότε τουλάχιστον, έδειχνε να είναι γεμάτο από απαλά μπεζ- ροζ χρώματα και το ίδιο κομψό ανοιχτό ντεκολτέ.

Πλέον, μπορείς να υιοθετήσεις και εσύ το έξωμο blazer της Meghan που έκανε αίσθηση αφού το high street brand Zara λάνσαρε στη νέα του συλλογή ένα αντίστοιχο, σε κόκκινο χρώμα!

Μην ψάχνεις τις διαφορές... τα κομμάτια είναι σχεδόν πανομοιότυπα με μόνη διαφορά την έντονη κόκκινη απόχρωση που καθιστά το blazer του Zara τέλειο για μία... ηγετική εμφάνιση στο γραφείο ή, συνδυασμένη με μία κομψή φούστα, ένα ιδιάιτερο δείπνο.

Διάβασε επίσης: Meghan Markle - Να γιατί φοράει ένα νούμερο μεγαλύτερα παπούτσια