3 πανεύκολοι τρόποι να υιοθετήσεις τις μεγαλύτερες τάσεις του Φθινοπώρου

24.08.2018
3 πανεύκολοι τρόποι να υιοθετήσεις τις μεγαλύτερες τάσεις του Φθινοπώρου
Δεν χρειάζεται τολμηρές επιλογές και "δύσκολους" συνδυασμούς.

Η μόδα της νέας σεζόν μπορεί να μοιάζει από εντυπωσιακή εώς τρομακτική στην πασαρέλα. Στην πραγματικότητα, όμως, υπάρχει τρόπος να την υιοθετήσεις με ευκολοφόρετα και διαχρονικά κομμάτια που θα μείνουν για καιρό στην γκαρνταρόμπα σου ενώ παράλληλα θα κάνουν κάθε σου εμφάνιση να μοιάζει σύγχρονη και φρέσκια!

Τάση: Το statement blazer

Από μυτερούς ώμους μέχρι υπέρογκα μανίκια και φανταχτερά μοτίβα. Το κλασικό σακάκι έχει φέτος μετατραπεί σε ένα από τα πιο maximal και συναρπαστικά κομμάτια της ντουλάπας μας. Αν ωστόσο δεν θες να χαθείς μέσα σε κραυγαλέα σχέδια και δύσκολα στο συνδυασμό χρώματα και μοτίβα, υπάρχει ένας τρόπος να φορέσεις το statement blazer με κομψότητα και διαχρονικότητα.

Επίλεξε ένα βελούδινο blazer σε πλούσια απόχρωση όπως το σκούρο πράσινο ή το έντονο μπλε, και συνδύασέ το με τα πάντα: από το ίσιο τζιν και την pencil φούστα μέχρι το σιγκαρέτ παντελόνι. Εναλλακτικά, επίλεξε ένα σε γαλάζια απόχρωση, την top γι'αυτή τη σεζόν.

A post shared by Aimee Song (@songofstyle) on Jul 23, 2018 at 6:28am PDT

Τάση: Οι 80s παγιέτες

Πριν λίγα χρόνια δεν θα μαντεύαμε πως θα ξανάρθει μια εποχή που θα φοράμε παγιετέ φορέματα και θα τα θεωρούμε και κομψά. Τα 80s έχουν επιστρέψει για τα καλά μέσα από μία πληθώρα τάσεων: τα λαμέ, τους έντονους ώμους, τις φαρδιές "πτυχωτές" μπότες κτλ. Αν λοιπόν θες να υιοθετήσεις την επάνοδο της πιο κραυγαλέας δεκαετίας χωρίς την τόση "φασαρία" της, φόρεσε παγιέτες σε λευκό ή διάφανο χρώμα και ματ υφή.

Επίλεξε ένα πουλόβερ με λεπτομέρειες από χάντρες ή παγιέτες προκειμένου να τις κάνεις λίγο πιο "πρωινές" και ευκολοφόρετες.

A post shared by Alexa (@alexachung) on

Τάση: Μάξι και ίσιες σιλουέτες

Σε αντίθεση με την σιλουέτα "κλεψύδρα" που κυριάρχησε τις προηγούμενες σεζόν, αυτό το Φθινόπωρο αγαπά τις ίσιες, λιτές γραμμές και το μάξι μήκος που, ωστόσο, δεν ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους. Υπάρχει όμως ένας τρόπος να αναβαθμίσεις το στυλ σου και να προσεγγίσεις την ίσια σιλουέτα της σεζόν κάνοντας έξυπνο layering!

Επίλεξε ένα στενό μίντι φόρεμα και ρίξε από πάνω μία πλεκτή ζακέτα που θα δείξει τη σιλουέτα σου πιο μακρόστενη.

A post shared by Jane Aldridge (@seaofshoes) on Feb 8, 2018 at 4:40pm PST